Egyéb kategória

Mosható pelusban a strandon? Naná! – Bora baba gardróbja

A nyári kánikulában elegendő a babákra egy pelust és egy fejfedőt adni, de nem mindegy, milyet! Az eldobható pelenkák helyett szerezzünk be egy csodaszép mosipelust a strandoláshoz!

vous - 2016.07.26.
Mosható pelusban a strandon? Naná! – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja, 22. rész

  • Baba kora: pelenkás
  • Időjárás: nyári hőség
  • Probléma: milyen előnye van a mosható pelenkának az eldobhatóval szemben strandolás idején?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Eldobható fürdőpelus? Textil fürdőbugyi? Sima pelenka? Elég fogas kérdés, hogy miben is strandoljon egy baba. Az említett verziók mellett nemrég kipróbáltuk a strandolást egy mosható pelenkával. Mi egy szupermenő mintás, zsebes verziót választottunk, ami nemcsak a produktumot szívta fel, de közben Bora baba csinos is volt benne. A mosható pelus mellé már csak egy fejfedő kellett, ami megóvta a naptól a napozó babát. Kész is volt a szett, kezdődhetett a pancsolás! 

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • tollas, zsebes, mosható pelenka: Bolyhoska
  • pöttyös fejkendő: Peggy Baby
  • rózsaszín törülköző: Decathlon
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek