Egyéb kategória

Az imádaton túl: ezektől áll égnek a hajunk a fesztiválokon

Nem kérdés: aki most ezt olvassa, valószínűleg volt már fesztiválon és szereti is. Nagyon sok többnapos buli van, ami tényleg megéri a pénzét – de nem mindegyik –, hogy aztán élményekben gazdagon térjünk haza, új barátokkal karöltve. Emlékszem a legutóbbi fesztiválélményemre tavalyról: nagyon boldog voltam, hogy élőben, testközelből láthattam a kedvenc zenekarom, de ami utána fogadott… Pfff.

vous - 2016.07.24.
Az imádaton túl: ezektől áll égnek a hajunk a fesztiválokon

Mert bizony nem csak boldogsághormon szabadul fel bennünk a fesztiválozós napokon. Van, hogy bosszúsak leszünk és elragad minket egy érzés: „haza akarunk menni”. Hiába imádjuk a legtöbb fesztivált, bizony vannak dolgok, amik miatt kevésbé szeretjük őket. Persze ezek ellenére is részt veszünk rajtuk, mert a bökkenők eltörpülnek az élmények mellett. De mik ezek a kellemetlenségek? Induljon a panaszáradat! Ha rutinos fesztiválozók vagytok, nektek is ismerősek lesznek a következők.

Alkoholtilalom a bejáratnál

Nem vihetünk be alkoholt. Még egy ízesített sört sem. Kérem szépen, ez szomorú, persze értem én, hogy ha bevihetnénk, akkor mivel töltené meg a büfés/kocsmáros a zsebét? De akkor is bosszantó.

Objektum doboz

Kígyózó sorok

Bizony, van, hogy legszívesebben már a bejáratnál visszafordulnánk, mikor meglátjuk a sort, főleg a legnagyobb kánikulában… de aki nem kitartó, az magára vessen, ugye?! A hosszú sorokból egyébként idén a VOLT fesztiválon súlyos problémák is adódtak.

Sártenger

Tisztán emlékszem a napra tavalyról: az esti koncert után elöntötte a helyszínt az eső, így mi nemhogy a vonatig nem tudtunk eljutni, de még dagonyáztunk is. Remekül néztünk ki: ázott rongyok, bokáig sáros láb, szétázott haj… Ez persze akkor a legkellemetlenebb, ha több napot is ilyen időben töltötök el a buliban.

Objektum doboz

Zsíros kenyér 1200!

Aki fesztiválozik bevállalja: vagy visz magával hideg élelmet, vagy sokat fog költeni. De azért azon mindig ki fogunk akadni, mikor egy szelet kenyérért ezer forintot is elkérnek.

Leszakítják a vesénket a tömegben

A hisztérikusan fanatikusok képesek akár a hátunkon is keresztülmászni, csak hogy közelebb jussanak imádatuk tárgyához. Ismerős, mi?

Objektum doboz

Kiverik a kezünkből a telefont

Oké, hogy ne fotózzunk koncerten, mert lehet, elrepül a telefonunk. De lányként ki bírja ezt ki? Ha a szerencsésebbek közé tartoztok, nem verték ki a kezetekből a telefont tombolás közben. De bizony van, aki sajnos megszívja.

Titeket mi szokott idegesíteni a fesztiválokon?

Ha mindezek ellenére mégis mentek fesztiválozni – nyugi, mi is megyünk! –, ne maradjon ki a hajékszer a szettetekből! Itt szemezgethettek belőlük!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.