Egyéb kategória

Tuti otthoni praktika: így tisztítsátok meg percek alatt a reluxát!

Az otthoni nagytakarítás, akárcsak az élet, bizony nem egy habostorta. Ráadásul a porszívózással és a felmosással csak-csak megbirkózunk, de vannak olyan helyek, amiket sehogy sem akaródzik megtisztítanunk. Ilyen a reluxa is, legalábbis mostanáig az volt, ugyanis ezzel a szuperkönnyű trükkel pár perc alatt ragyogni fog!

vous - 2016.07.23.
Tuti otthoni praktika: így tisztítsátok meg percek alatt a reluxát!

Vannak olyan helyek a lakásban, amiket még a legelkötelezettebb tisztaságmániások is csak nehezen és kelletlenül takarítanak. Arról már írtunk nektek korábban, hogy mik azok a helyek az otthonunkban, amiket egyszerűen elfelejtünk kitakarítani, de itt nem ez a helyzet: a reluxa nagyon is szem előtt van, csak épp réteges felépítése miatt macerás tisztán tartani. Vagy mégsem? A Purewow hozott ugyanis egy szuper ötletet, amiből kiderül, hogy csupán egy kis kreativitásra, valamint négy mozdulatra van szükség és már kész is az ultimate reluxa-takarító!   

Objektum doboz

Amint láthatjátok, a trükk bevetéséhez csupán két dologra lesz szükségetek, ráadásul egyikért sem kell kiugrani a sarki boltba: egy salátaszedőre és egy konyharuhára!

  1. Fogjátok az egyik kezetekbe a salátaszedőt, a másikba pedig egy tiszta konyharuhát.
  2. A kisimított konyharuhát helyezzétek rá a salátaszedőre úgy, ahogy fent a videón is látható, majd csattintsatok vele párat, hogy megbizonyosodjatok róla, hogy a konyharuha a helyén marad.
  3. Ha úgy könnyebb, fogjátok össze a salátaszedő nyelével a konyharuha csücskeit, így nem fog az első mozdulatnál a földre esni.
  4. Simítsatok vele végig egyenként a reluxa sorain, így a legkisebb réseken is átfértek, és még a reluxa sarkai sem maradnak koszosak! 

Ugye, milyen egyszerű? Így máris több kedvünk lesz az otthoni reluxák takarításához! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.