Egyéb kategória

Ezekkel készüljetek a hétvégi Forma–1-es magyar nagydíjra!

Július 22–24. között ismét hazánkba látogat az autóversenyzés királykategóriája, a Forma–1. A benzigőz nemcsak a férfiakat csábítja ki a Hungaroringre, nőtársaim is szép számban megfordulnak az eseményen, hátizsákkal a vállukon. Na, de mi kerüljön abba a táskába? Erről lesz most szó!

vous - 2016.07.22.
Ezekkel készüljetek a hétvégi Forma–1-es magyar nagydíjra!

Segítettünk már nektek becsomagolni a nyaraláshoz, kiszedtünk a bőröndből egy-két felesleges holmit, mi lenne, ha most egy eseménydús hosszú hétvégéhez adnánk pár tanácsot? Ma kezdetét veszi ugyanis a 31. magyar nagydíj, ahol nemcsak én, hanem a bulvárimádó szerzőtársam, Emcsi is megfordult már. Nem hiszitek, hogy mi ilyen sportimádó VOUS-lányok vagyunk? Tessék, fotókkal bizonyítjuk!

Először Emcsi

Objektum doboz

Objektum doboz

Aztán pedig én

Forrás:
Faragó Adrienn

Forrás:
Faragó Adrienn

Ha kikacagtátok magatokat a 2013-as (1.) fotómon, vegyük komolyabbra a szót! A Forma–1-re nem ajánlom, hogy bőrönddel érkezzetek, egy hátizsák is bőven elég lesz a három napra. Nézzük, miket rakjatok bele mindenképp!

Öltözet

Figyeljétek folyamatosan az időjárás-előrejelzést, de csomagoljatok tudatosan! Próbáljatok meg rétegesen öltözködni, így a hideg és a meleg időt is könnyen átvészelitek majd. A lábbeli választásánál tartsátok szem előtt a kényelmet, és voksoljatok a zárt cipő mellett, főként a séta miatt.

Kalap

Amennyiben azt hinnétek, egy jó kalap csak a nap ellen véd meg, hát a Forma–1-en ez a tézis biztos kudarcot vall. Aki ülőjegyet vásárolt a hétvégére szerencsésebb, ugyanis őket kevésbé fenyegetik a bogarak és a por. De ne csüggedjetek akkor sem, ha ti állójeggyel rendelkeztek, csupán legyen nálatok egy fejfedő!

Objektum doboz

Étel-ital

Készüljetek fel arra, hogy a Hungaroring területén fellelhető étel- és italárusok az áraikat inkább a külföldiek pénztárcájához igazítják. Mérlegeljétek, ti mennyit engedhettek meg magatoknak, ha kisebb a költségvetésetek, készítsetek előre szendvicseket, és hűtsétek be otthon a szomjoltókat. Ezeket nyugodtan bevihetitek magatokkal a mogyoródi aszfaltra, az a lényeg, hogy szúró-vágó eszköz ne legyen nálatok!

Telefon

A telefonotok nemcsak az esetleges vészhelyzetekben lesz a segítségetekre, hanem segít majd, amikor eltévedtek út közben, vagy ha épp lőnétek egy szelfit magatokról, na meg persze az eseményről! Előző este mindenképp töltsétek fel a teló akkumulátorát rendesen, és feltétlen férjen be a táskátokba egy hordozható töltő is!

Objektum doboz

Törlőkendő

A higiénia betartása a mindennapokban is fontos, de egy szabadtéri rendezvényen KÖTELEZŐ! Egyrészt alapdarab a kézfertőtlenítő változata, másrészt – nekünk nőknek – az intim kiadása. Az ilyen helyszíneken kihelyezett konténer-vécék nem a legtisztábbak, ezért alaposan töröljétek át az érintett területeket a mosdóhasználat után!

Napszemüveg

Egész nyáron nélkülözhetetlen az outfitünkből a napszemüveg. Ez nem lehet másként a száguldó cirkusz hétvégéje alatt sem! Gondoljatok csak bele, milyen remekül elrejthetitek, ha az unalomtól már elaludtatok. Jó, azt se felejtsük el, hogy egy minőségi darab megvéd a káros UV-sugaraktól.

Objektum doboz

Naptej

Egyelőre kétséges, hogy vakító napsütésben kell-e élveznetek a köröző autókat, ezért nem is érdemes elrohannotok a boltba egy flakon naptejért. Elég mindössze az úti verziója, vagy ha már van otthon a nagyobb kiszerelésből, egy kisebb tégelybe nyomjatok át belőle! Amennyiben az időjárás forróságba csap át, időben kenjétek be magatokat, hogy elkerülhessétek a leégést!

Rovarirtó

A következő kence, amit érdemes magatokkal vinni, az mindenképp a rovarűző szer, már ha belőletek is imádnak lakmározni ezek az állatok! Választhatjátok az áruházakban fellelhetőket, de akár ti magatok is elkészíthettek egyet! Ehhez a receptjeinket ITT találjátok!

VOUS-lányok! Ti szeretitek a Forma–1-et? Írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek