Egyéb kategória

Terrortámadásra készültek a riói olimpián!

A brazil hatóságok letartóztattak csütörtökön 10 embert azzal a gyanúval, hogy terrortámadásra készültek az augusztus 5-én kezdődő olimpiai játékok alatt.

vous - 2016.07.21.
Terrortámadásra készültek a riói olimpián!

A letartóztatottak nem voltak az Iszlám Állam tagjai, de állítólag fel akarták venni a kapcsolatot a terrorszervezettel. A csoport tagjai mindannyian brazilok – mondta Alexandre Moraes igazságügy-miniszter. A szövetségi rendőrség Parana államban csapott le a csoportra – írja a BBC.

CNN úgy tudja, hogy nem volt egyetlen meghatározott célja a csoportnak, de az igazságügyi minisztérium jelenleg is vizsgálja a letartóztatottak telefonjait és számítógépeit. Moraes szerint a csoport nem szervezett terroristasejt volt. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.