Egyéb kategória

Amit már mi sem hiszünk el: készül a Tinder-film!

Mielőtt a Pokémon GO elsöpörte volna a világot, az okostelefonjainkat, sőt, minket is, volt egy alkalmazás, ami szintén gyötörte az életünket: a Tinder. És ha már ilyen fontos szerepet játszik/játszott az életünkben, akkor film is dukál neki. Gondolta Hollywood.

vous - 2016.07.20.
Amit már mi sem hiszünk el: készül a Tinder-film!

A Tinder 2012 óta a randik és ismerkedés legnépszerűbb alkalmazása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint 50 millió felhasználója és a felhasználók napi 1,4 milliárdnyi balra és jobbra húzása. Természetesen, mint minden alkalmazásnak, a Tindernek is vannak jobb és rosszabb időszakai. Ma már nem ciki bevallani, ha valakivel itt ismerkedtetek meg,de az esetek nagy részében nem tipikus romantikus kapcsolatok születnek belőle.

Forrás:
www.pexels.com

Ennek ellenére akkora népszerűségnek örvend, hogy nemsokára filmet is készítenek belőle, aminek a címe: Worst Tinder Date Ever, vagyis a Valaha volt legrosszabb Tinder-randi lesz. És képzeljétek, a két rendező Keith Merryman és David A. Newman lesznek, akik egyébként Justin Timberlake és Mila Kunis közös produkciójában, a Barátság extrákkal című filmben dolgoztak együtt. A mozi egy párról fog szólni, akik a Tinderen keresztül ismerkedtek meg, ám első randijuk nem éppen úgy sikerül, ahogy eltervezték – írja a Hello Giggles.

Mi nem tudjuk eldönteni, hogy örüljünk-e, ti mit szóltok hozzá?

Címkék: #film #tinder #új
Ajánlott cikkek