Egyéb kategória

Amit már mi sem hiszünk el: készül a Tinder-film!

Mielőtt a Pokémon GO elsöpörte volna a világot, az okostelefonjainkat, sőt, minket is, volt egy alkalmazás, ami szintén gyötörte az életünket: a Tinder. És ha már ilyen fontos szerepet játszik/játszott az életünkben, akkor film is dukál neki. Gondolta Hollywood.

vous - 2016.07.20.
Amit már mi sem hiszünk el: készül a Tinder-film!

A Tinder 2012 óta a randik és ismerkedés legnépszerűbb alkalmazása. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint 50 millió felhasználója és a felhasználók napi 1,4 milliárdnyi balra és jobbra húzása. Természetesen, mint minden alkalmazásnak, a Tindernek is vannak jobb és rosszabb időszakai. Ma már nem ciki bevallani, ha valakivel itt ismerkedtetek meg,de az esetek nagy részében nem tipikus romantikus kapcsolatok születnek belőle.

Forrás:
www.pexels.com

Ennek ellenére akkora népszerűségnek örvend, hogy nemsokára filmet is készítenek belőle, aminek a címe: Worst Tinder Date Ever, vagyis a Valaha volt legrosszabb Tinder-randi lesz. És képzeljétek, a két rendező Keith Merryman és David A. Newman lesznek, akik egyébként Justin Timberlake és Mila Kunis közös produkciójában, a Barátság extrákkal című filmben dolgoztak együtt. A mozi egy párról fog szólni, akik a Tinderen keresztül ismerkedtek meg, ám első randijuk nem éppen úgy sikerül, ahogy eltervezték – írja a Hello Giggles.

Mi nem tudjuk eldönteni, hogy örüljünk-e, ti mit szóltok hozzá?

Címkék: #film #tinder #új
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.