Egyéb kategória

Óvszerbe bújtatott Pokémon – A Pokémon Go a biztonságos szexre is felhívja a figyelmet

Alighogy megjelent a Pokémon Go, máris lázba hozott mindenkit és világszerte elindult a vadászat. Sőt, most már a biztonságos szexet is népszerűsítik vele...

vous - 2016.07.20.
Óvszerbe bújtatott Pokémon – A Pokémon Go a biztonságos szexre is felhívja a figyelmet

A Pokémon Gót talán már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a legtöbb ember telefonjában megtalálható. De ha mégsem tudnátok, hogy miről van szó, ismerkedjetek meg vele egy régebbi cikkünkből. A játék nemcsak mozgásra kényszeríti a vadászókat, hanem a biztonságos szex mellett is kampányolnak vele. 

Július 13-án megjelent egy olyan kampányfotó, amelyen egy óvszer egy Squirtle képével van összemontázsolva. A szlogen pedig a „Szerezd meg mind!” jelmondat kiforgatásából született meg: ha nem akarod megszerezni mindet, akkor az óvszer segíthet a nem várt terhesség és a szexuális úton terjedő betegségek kialakulásában.

Objektum doboz

Kicsit azért sajnáljuk, hogy így végezte az édes teknőc, de valljuk be, a kampány jól használja ki a népszerű játék hatalmas követőtáborát és figyelmét.

Objektum doboz

A szlogen átalakítása is zseniálisra sikerült, hiszen ki szeretne betegséget elkapni? Inkább induljon a vadászat a Pokémonokra! Ha pedig pasira vadásztok, jusson eszetekbe a Squirtle, és óvszer mindig legyen nálatok.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!