Egyéb kategória

Ilyen könnyen lehettek barnák otthon is! – NORIE-videó

Ezúttal szépségápolási, pontosabban barnulási tippjeimet osztom meg veletek: az önbarnítós kozmetikumokat ugyanis nemcsak télen, de nyáron is érdemes használni, pláne ha hozzám hasonlóan ritkán juttok vízpart közelébe. Nem vagyok kezdő a témában, jó néhány terméket kipróbáltam már. A legutóbb egy önbarnítós testápolóval tettem kísérletet, az Instagram-oldalamon dokumentáltam a csodás barnulást. Közben rengeteg kérdést kaptam tőletek, így arra gondoltam, forgatok egy válaszvideót.

vous - 2016.07.20.
Ilyen könnyen lehettek barnák otthon is! – NORIE-videó
Objektum doboz

Ha még több praktikára, frizurára, sminkre és DIY-tippre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg korábbi videóimat!

Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz Megtanítunk összecsomagolni a nyárra – Tuti holmik fesztiválra, strandra és utazáshoz

Megtanítunk összecsomagolni a nyárra

Ha ti is utáltok nyáron a szobában ücsörögni, ne fogjátok vissza magatokat: menjetek strandolni, utazzatok, fesztiválozzatok. De bármelyiket is választjátok, ne felejtsétek el magatokkal vinni azokat a holmikat, amikre biztosan szükségetek lesz.

A legjobb cuccokért kattintsatok ide!

A cikk megjelenését a DOVE DermaSpa Summer Revived önbarnítós testápolói támogatták, amit világosabb és sötétebb bőrre is megtaláltok már a boltokban!

Ajánlott cikkek