Egyéb kategória

Hurrá? App nélkül is felrakhatjátok az arcotokra a Snapchat-filtereket

Szinte mindenki telefonján ott van már a Snapchat. Nagyon vicces minivideókat és fotókat tudtok vele készíteni, de mi lenne, ha az alkalmazás nélkül is lehetne virágos sminketek?

vous - 2016.07.18.
Hurrá? App nélkül is felrakhatjátok az arcotokra a Snapchat-filtereket

Ha meguntátok a hétköznapi nude sminket és a természetességre törekvést, akkor egy-egy bolondos napot is iktassatok be, amikor szabadjára engedhetitek a fantáziátokat. Tökéletes ilyen sminkeket kipróbálni a fesztiválszezonban, amikor mindenki a legőrültebb megjelenésre törekszik. Most egy olyan videót hoztunk nektek, ami bemutatja, hogyan vigyetek fel három különböző Snapchat-filtert az arcotokra, az app nélkül.

Objektum doboz

Virág

A margarétáshoz dobjátok félre a barna kontúrokat és lilás-rózsaszínessel próbálkozzatok. Aztán jöhet egy kis testfesték, amivel a fehér virágokat fessétek fel. Színezzétek meg átmenetesre a virágocskákat és egy halványrózsaszín szemhéjpúderrel a szemeteket is emeljétek ki. És már készen is vagytok az első megjelenéssel.

Eper

Az epres arcfestéshez tüntessétek el a szemöldökötöket alapozóval. Aztán a szemhéjatoktól a homlokotok aljáig fessetek szivárványszíneket egymásra. Készítsetek hangsúlyos tusvonalat. A szemetek alá pedig fessetek eperleveleket. Szórjátok meg epermagvakkal az arcotokat és a homlokotokat. Végül pedig következzen a szátok. Rajzoljatok rá epret és tündököljetek!

Arany macska

Ehhez a sminkhez szükségetek lesz egy arany szemhéjpúderre, amit felvisztek az alapozás után az egész arcotokra. Bronzosítóval kontúrozzatok és rajzoljatok cicaszemes tusvonalat. Aztán az orrotokról se feledkezzetek meg, amit a tussal egyszerűen megrajzolhattok. Cicabajszot és szájat pedig szintén feketével varázsoljatok magatokra. Meow!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.