Egyéb kategória

Filmek, amiken felnőttünk: a ’90-es évek legnagyobb klasszikusai

Imádok visszagondolni a ’90-es évekre, valahogy olyan megnyugtató érzés ölel át engem ilyenkor. Emlékeztek még arra, mennyire ráértünk ovi vagy suli után, mikor órákon át csak filmeket bámultunk? Velem előfordult, hogy hetekig minden egyes nap megnéztem ugyanazt a filmet, amitől aztán anyukám már teljesen kivolt. Igen, elég reménytelen eset voltam.

vous - 2016.07.17.
Filmek, amiken felnőttünk: a ’90-es évek legnagyobb klasszikusai

Ha már beszéltünk arról, milyenek voltak a hétvégéink gyerekkorunkban, sőt, arról is szó esett, hogy miket engedtek meg nekünk a szüleink, akkor a régi, kedvenc filmjeink sem maradhatnak ki a repertoárból! Most öt darab rongyosra nézett filmet hoztam el nektek. Szálljatok fel velem a nosztalgiavonatra egy pár percre! 

Vissza a jövőbe-trilógia

Igaz, hogy az első két része még a ’80-as években készült, de annál szuperebb lett és annál többször néztük rongyosra a '90-es években. Szerintem nem létezik olyan értelmes ember, aki ne látta volna ezt a filmet. Egy kérdésem lenne: van olyan, akinek ez nem tetszett? Ha igen, szégyellje el magát és álljon be két percre a sarokba, köszönöm!

Objektum doboz

Ace Ventura

Jim Carrey-ből sosem volt elég, az állati nyomozó pedig mindig mosolyra fakasztott bennünket. 

Oroszlánkirály

Igaz, hogy rajzfilm, de úgy éreztem, bűnt követtem volna el, ha ezt kihagyom a filmkészletből. Ha százszor nem néztük meg, talán egyszer sem.

Objektum doboz

Reszkessetek, betörők!

Kövezzetek meg, hogy ezt képes voltam beleírni a listába, de ti is bevallhatjátok: egy időben állandóan ezt néztétek, de nem ám csak télen! Amennyire idegesítő most, annyira imádtuk anno.

Forrest Gump

A film, amit még manapság is újra és újra meg tudunk nézni. Kell ezt ragozni, csajok?

Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.