Egyéb kategória

Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, ennyiért keres mosogatónőt

Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, amiben királyi mosogatónőt keres a Buckingham-palotába. Olyan személyre van szükség, aki mosogat és besegít az ételek előkészítésében. A fizetésen kívül pedig az illető beköltözhet a palotába.

vous - 2016.07.15.
Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, ennyiért keres mosogatónőt

Nagy álma teljesülhet annak, aki arról álmodott, hogy Erzsébet királynőnek dolgozhasson, hiszen mindenki egyenlő esélyekkel pályázhat a mosogatónői állásra a Buckingham-palotában. Ezen kívül pedig évi 6 millió forintnak megfelelő összeget kereshet. Csábító, ugye?

Amit a mesés összegért tennetek kell

Teljes munkaidős állásról van szó, ami heti 5 munkanapból áll, amikor a mosogatás mellett a séfeknek kell a segítségükre lenni a napi több száz adag étel elkészítésében. Az is előfordulhat, hogy másik királyi birtokra kell utazni egy-egy alkalommal és ott kell ellátni a munkát. Az álláshirdetésben az is olvasható, hogy nem szükséges a munkatapasztalat, de csapatjátékosnak kell lennetek és a munkátokat büszkeséggel és odafigyeléssel kell végeznetek, ha jelentkezni szeretnétek – írja a Hello magazin. Továbbá fontos a higiénia betartása, de tanfolyamokat biztosítanak annak, aki szeretné továbbképezni magát.

Természetesen a juttatások és a munka mellett elmondhatjátok magatokról, hogy a királynőt szolgáló csapat szerves részét képezitek és akár reggelente összefuthattok Harry herceggel, vagy találkozhattok a tündéri kis Sarolta hercegnővel.

Ha szeretnétek jelentkezni, akkor gyorsnak kell lennetek, mivel július 20. a határidő.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.