Egyéb kategória

Britney Spears visszatért: az új dala lesz a nyár slágere

Az igazán nagy Britney-rajongók, azaz én is hónapok óta lázban égünk, mikor jelenik meg kedvenc énekesnők új dala. Véget ért a várakozás, csütörtökön megjelent Britney új kislemeze, ami a Make me... címet kapta.

vous - 2016.07.15.
Britney Spears visszatért: az új dala lesz a nyár slágere

Nincs több körömrágós várakozás! llletve Britney Spears új albumának megjelenésére még várnunk kell, de az új dal már megérkezett. A Make me… című számot Britney G-Eazy rapperrel közösen készítette el. Elöljáróban annyit, hogy a dal szerintem fantasztikusra sikerült, a kislemez borítóján pedig Brit lélegzetelállítóan fest. Bár én egy gyors és pörgős számra számítottam, az új dal nem az, de magával ragad és elsodor. Igazi nyári, lazulós sláger lett. 

Objektum doboz

Amíg hallgatjátok, hozok még egy kisvideót, ami Brtiney új parfümjének, a Private Show-nak a hivatalos reklámja. A Private Show egyébként szintén egy kislemez lesz az énekesnő nyolcadik stúdióalbumáról. 

Szavakat sem találok, mennyire jól néz ki Britney Spears!

Objektum doboz

Nemrégiben ledöbbentünk, mennyire dögös lett az énekesnő és azt is megmutattuk, hogy Britney sokkal csinosabb póthaj nélkül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.