Egyéb kategória

Ezek a legújabb esküvői trendek kevésbé kreatív menyasszonyoknak

Az esküvőtök bizony sok mindent elárul az egyéniségetekről, és persze arról is, hogy mennyire egyezik az ízlésetek leendő férjetekkel. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy tradicionális, modern, vagy éppen egészen laza stílusúra tervezitek életetek nagy napját. Ha szeretnétek mindenki számára különleges élményt adni, de kreativitásban soha sem jeleskedtetek, segítségetekre sietünk a legfrissebb dekorációs trendekkel, hogy legalább ezt kihúzhassátok a teendők listájáról!  

vous - 2016.07.14.
Ezek a legújabb esküvői trendek kevésbé kreatív menyasszonyoknak

Ha már közeleg az a bizonyos nagy nap, de úgy érzitek, hogy a sok teendő miatt nem jutott elég időtök eltervezni a teremdekorációt, egyet se féljetek: a Fine Living tévécsatornán látható Platina esküvők sorozatból akkor is sok inspirációt meríthettek, ha nincs feltétlenül egy külön félretett kisebb vagyonotok a dizájnra. Következzenek tehát az idei legtrendibb esküvői ötletek! 

1. Fémes elemek

A fémes dekoráció bármilyen típusú esküvőhöz szuperül passzol, ugyanis eleganciát kölcsönöz a helyszínnek. Habár az ezüst éppen kevésbé divatos, de az aranyszalagokat, aranyrózsákat vagy rusztikus rézlámpákat mindenki kedvelni fogja, sőt, előrukkolhattok a legújabb trendi színnel, a rózsaszín arannyal is! A fémes elemnek persze nem kell kizárólag a teremre koncentrálódnia: visszaköszönhet a meghívókon, az esküvői csokorban, vagy akár a menyasszonyi ruhán is!

2. Dizájner-monogram a meghívóra

Ha olyan meghívót szeretnétek körbeküldeni, amit a vendégek garantáltan eltesznek emlékbe, használjatok dizájner által készített monogramot. A grafikus egy egyedi „logót” tervez a neveitek kezdőbetűiből, és már kész is van. Azon túl, hogy jól néz ki, belecsempészhetők a személyes jellemzők is: a megismerkedésetek, sőt, akár a közös érdeklődés motívumai is. Ráadásul ez odafér még a terítőre, tortára, poharakra, sőt még a szalvétákra is!

Forrás:
Pexels

3. Hangulatvilágítás

Mivel a szerelmetek ünnepe ez, törekedjetek a báltermi díszkivilágítás helyett inkább a bensőséges hangulat megteremtésére. Ha több, egyszerű villanykörtét lelógattok a mennyezetről és elhelyeztek egy-egy kisebb vintage csillárt, máris kész a romantika. A falilámpák és gyertyatartók ugyancsak megalapozzák a hangulatot.

4. Dekadens torták

Szomorú hírt kell közölnünk: a dobos-, az Esterházy- és a parfétorták ideje lejárt.  Mi van helyette? Sóskaramell-torta, pezsgőkrémes torta, levendulás-vaníliás krémes torta, fahéjas-almás torta, zöld teás vagy chai lattés torta. Ha újat szeretnétek mutatni a vendégeknek, válogassatok ezekből az ötletekből! 

5. Kajaforradalom

Ha nem szeretnétek klasszikus, háromfogásos menüt kínálni a lagzin, és valami trendire vágytok, rendeljetek kajakamiont! A kamionból kiadott hamburgerek, tortillák, fánkok és fagyik lehetnek ugyanannyira finomak és minőségiek, mint egy svédasztalos vagy felszolgált vacsora, mégis olyan élményt adtok a vendégeknek, amit biztosan másoknak is el fognak mesélni!

6. „2 in 1” ruha

Egy nagyszoknyás, hosszú, uszályos ruha kitűnő választás a templomba, a szertartás idejére. Viszont kifejezetten kényelmetlen tud lenni ugyanez a vacsora alatti jövés-menésnél. A „2 in 1” ruha alatt olyasmit értünk, amit egy könnyed mozdulattal kényelmesebb, könnyebb darabbá alakíthatunk, anélkül, hogy el kellene vonulnunk átöltözni. Persze ez még nem zárja ki az olyan esküvői tradíciókat, mint például egy éjféli menyecskeruha.

Forrás:
Pexels

+1: A nagyon forró esküvői napokra 

Szánjátok meg a vendégeiteket egy jeges desszerttel, vagy akár egy jégkásával. Nemcsak retró, de kifejezetten hűsítő, ráadásul kitalálhatunk saját ízeket is. 40 fokban sokan jobban örülnek neki, mint mondjuk a drága macaronnak vagy a túl édes koktéloknak!

Ajánlott cikkek