Egyéb kategória

Egy hely, ahol nem ciki kockának lenni! – A BarCraft eSport bárban jártunk

Éljenek a kockák! a napunk témája a VOUS-n, így készültem nektek egy újabb cikkel. Ha minden igaz, én vagyok a szerkesztőség ügyeletes kockája, így rám vár a nagy feladat, hogy a mai napon ismét valami kockaságot mutassak nektek. Terítéken most a BarCraft eSport bár, ahol nem csak a kockulásé a főszerep!

vous - 2016.07.13.
Egy hely, ahol nem ciki kockának lenni! – A BarCraft eSport bárban jártunk

Nemrég néhány ismerősöm is bejelentkezett egy BarCraft nevezetű helyről. Néztem is, hogy BarCraft? WarCraft? (World of Warcraft) Aztán utánanéztem, és WOW! (haha) Milyen szuper hely lehet, muszáj ide elmennem! Gáz, hogy közel egy éve nyitott a hely, és én még csak most találtam meg. Most végre felfedezem és bemutatom nektek, milyen az ország első geekbárja.

Novák Miklós, Dlusztus Imre: A sakkzseni

Novák Miklós, Dlusztus Imre: A sakkzseni
Forrás:
Alexandra Kiadó

Na, de mi ez a hely és mit lehet itt csinálni? A BarCraft eSport bár az a kocsma, ahol végre nem foci megy a tévében. Az online játékokból már világbajnokságokat is rendeznek nem kis pénzekért, külföldön sokkal több olyan hely van, ahol a gamerek összeülhetnek, beszélgethetnek, nézhetik kedvenc játékuk egyik közvetítését, és közben kedvük szerint iszogathatnak valamit. A hazai eSport-helyzet még növekvőben van, itthon a BarCraft az első hely, ahol bárki bármikor (nyitvatartási időben), a biztonságot nyújtó otthoni négy falon kívül játszhat és összeülhet a haverjaival kockulni. A bár tévéin leggyakrabban League of Legends-, Counter Strike-, Starcraft-, Dota-közvetítések futnak, közben akár társasozni és játszani is lehet, egy korsó sör vagy egy koktél mellett.

A helyre belépve nem mindennapi kocsma tárul elénk, a falakon és az asztalokon a kedvenc szörnyeink és varázslóink köszönnek vissza, a képernyőkön folyamatosan futnak a meccsek, és a bárpulton sem a megszokott söröskorsók sorakoznak. Engem az itallapjuk már levett a lábamról, a különleges koktél– és shotajánlataik mellé részletes ismertetést adnak a népszerűbb játékokról. Az italokat pedig – nem hiszitek el – a játékok ihlették, kipróbáltam egy Love Potiont és egy Twisted Fate-et is. Engem nagyon meggyőztek, legközelebb tuti kipróbálom a Captain America-koktélt is, tudjátok, nekem ő a kedvenc szuperhősöm.

Téves a sztereotípia, miszerint csak pasigamerek vannak és a legkevésbé sem csajos dolog. A videojátékok nincsenek nemhez kötve!

Ha még nem jártatok itt, üljetek be nyugodtan, nem fognak felfalni benneteket a gamerek. Ha a pasitok rángatna el titeket ide, akkor is mondjatok igent. Garantáltan tetszeni fog! Válasszatok a két helyszín közül, kérjetek egy izgi koktélt és ámuljatok a hangulatos dekoron, hátha megjön a ti kedvetek is egy kis játékhoz!

Addig is itt egy kis kedvcsináló:

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna

Forrás:
Kerepeczki Anna
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.