Egyéb kategória

5 vicces, hihetetlen Sims-történet, amit imádni fogtok!

Ha máshol nem is, a Simsben biztosan volt szép házunk, menő bútoraink, csúcsszuper karrierünk és jóképű férjünk. Annyi életet élhettünk le ott, amennyit csak akartunk, és tutira nektek is akad egy-két karakter, amire a mai napig tisztán emlékeztek. Most összegyűjtöttem a neten a leghihetetlenebb, legviccesebb dolgokat, amiket mások csináltak a játékban.

vous - 2017.01.31.
5 vicces, hihetetlen Sims-történet, amit imádni fogtok!

1. Egy őszinte játékkritika

„Volt 12 gyerekem 8 különböző nőtől, én lettem az elnök, majd meghaltam, amikor megpróbáltam spagettit főzni. 10/10-es játék.”

Objektum doboz

2. Érdekes gondolat…

„Akartam csinálni egy templomot, tele sírkövekkel. Úgyhogy építettem egy kicsit családi házat 8 főnek, bevittem mindenkit, eladtam az ajtót, és tüzet gyújtottam. Juhú, 8 új sírkő. Ezt megismételtem kábé kilencszer, úgyhogy végül lett egy temetőm. Ezután építettem egy templomot, és beköltöztettem egy papot, hogy ott éldegélhessen. Éjjelente viszont annyi kísértet jelent meg egyfolytában, akik nem hagyták aludni, hogy három nap múlva meghalt kimerültségben.”

sims-jatek-sims2

Tinikorunk kedvence: 6 vicces dolog, amit ti is csináltatok a Simsben

Oh, hány órát töltöttünk anno a számítógép előtt azzal, hogy elkészítettük a karaktereinket, berendeztük a lakásukat, és éltük a virtuális életüket! A Sims volt tinikorom abszolút kedvenc játéka, az összes osztálytársam imádta, és még a mai napig emlékszem a csalókódokra, amiket mindig használtam. Ha ti is rá voltatok kattanva, biztos, hogy az alábbi dolgokat legalább egyszer kipróbáltátok a játékban!

A cikk folytatásáért IDE kattintsatok!

3. Egyedi módszerek

„Volt egy női karakter a játékban, akit nagyon szerettem volna összeházasítani az enyémmel. A gond, hogy neki már volt férje, úgyhogy ahelyett, hogy közelebb kerültem volna hozzá, és meggyőzöm, hogy hagyja ott, más ötletem támadt. Összebarátkoztam a férjével, rábeszéltem őt, hogy költözzön hozzám, aztán elküldtem úszni a medencébe, és eladtam a létrát. Ezek után összeházasodtam a feleséggel, beköltöztem a hatalmas lakásukba, és kinyírtam a család többi tagját, mert nem szerettem volna őket is irányítani, de nagyon akartam azt a házat.”

Objektum doboz

4. Simes reality

„Azt hiszem, a Sims 2-ben játszottam azt, hogy csináltam egy valóságshow-t, tele tipikus, jellegzetes karakterekkel. Őket aztán hagytam, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak, három naponta pedig 'kiszavaztam' egyet (szépen mondva 'kiiktattam' a játékból), attól függően, mennyire volt népszerű a többiek között.”

Objektum doboz

5. Sziget a lakásban

„Építettem egy házat, tele medencékkel, mintha minden szoba egy külön szigeten lett volna. Mivel a Simeimnek mindenért úszniuk kellett (hogy egyenek, játsszanak, aludjanak, stb.), és állandóan fürdőruhába kellett átöltözniük, az egész életüket kimerültségben töltötték.”

Az látszik, hogy ők nagyon unatkoztak már! Nektek vannak ilyen sztorijaitok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.