Egyéb kategória

Kim Kardashian tündéri gyerekei ezekkel a videókkal megnyerték a napot

Kim Kardashian gyerekei bevették a közösségi médiafelületeket: Saint West élete első Snapchat-videójában debütált, míg North Westet az Instagram hercegnőjévé választanánk.

vous - 2016.07.12.
Kim Kardashian tündéri gyerekei ezekkel a videókkal megnyerték a napot

Vélhetően a jövő legfelkapottabb közösségimédia-sztárja, a még csupán féléves Saint West elkészítette élete első Snapchat-videóját, természetesen édesanyjával, Kim Kardashiannal. Katalin hercegné után ő így debütált a közösségi oldalon:

Objektum doboz

Sőt, anyukája még egy fotóval tetézte a cukiskodást:

Objektum doboz

Nővére, North West pedig Penelope Disickkel, Kourtney Kardashian kislányával rabolta el az instagramozók szívét. Penelope most ünnepelte negyedik születésnapját, így a videó sem maradhatott el az utókor számára. Aki eddig nem volt nagy rajongója a gyerekeknek, ez után a kisfilm után már bizonyára az lesz, hisz ennél aranyosabbat már régen láttam. Ahogy Kim és Kourtney, úgy North és Penelope is nagyon közel állnak egymáshoz, olyannyira, hogy játékból még saját nyelvet is kitaláltak maguknak – írja a Bustle.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.