Egyéb kategória

Perzseljen a ruhatár! – Viseljétek magabiztosan a szerelem színét!

Egy piros rúzsra manapság azonnal, míg egy piros kabátra ritkán vagy talán soha nem mondunk igent. Pedig a szerelem színének igenis van helye a ruhatárunkban, ráadásul egy kis odafigyeléssel ebből a színből (is) mindenki megtalálhatja a kedvére valót, akarom mondani, hozzá illőt! 

vous - 2016.07.12.
Perzseljen a ruhatár! – Viseljétek magabiztosan a szerelem színét!

Perzseljen a ruhatár!

A szerelem ajándéka

A szerelem ajándéka
Forrás:
Alexandra Kiadó

A piros szín nemcsak a szerelem, de a szenvedély és a tűz jelképe is. Míg a férfiak fantáziáját beindítja egy piros ruha, addig mi, nők különösen szexinek érezhetjük magunkat a feltűnő darabban. Ráadásul a szexi külső mellett az sem utolsó dolog, hogy a legegyszerűbb szetteket is tökéletesen feldobja egy piros kabát, cipő vagy épp táska. Ráadásul a piros ballonon túl ma már bátran hordhatjuk ruhaként, felsőként, de még akár nadrágként is a szerelem színét.

Érdemes odafigyelni, hogy túl sok színnel ne párosítsuk, inkább hagyatkozzunk a jó öreg fehérre, feketére vagy bézsre, de akár választhatunk hozzá sárgát vagy rózsaszínt is, a megfelelő árnyalatban! Fekete-fehérrel párosítva klasszikus hatást kelt a szett, míg kék-fehérrel tengerészstílust érhetünk el. 

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja segítségével megmutatjuk, hogyan válasszatok színtípusotokhoz illő piros darabokat. 

Nyaka Dóri

Nyaka Dóri, a VOUS stylistja

Varrónő édesanya mellett, mióta az eszemet tudom, stylist szeretnék lenni. Elvégeztem a főiskolát, majd miután fél évig éltem Londonban, rájöttem, hogy nekem ezt kell csinálnom. Főállásban 2014 eleje óta dolgozom stylistként. A Sanoma Média Akadémián sajátítottam el a szakma rejtelmeit, dolgoztam a Nők Lapjával, az angol Evolve magazinnal és a Dolly by Le Petit Tom Hungaryvel. A Norie Teamet és a Szépítőket erősítem stylistként, és ezek mellett különféle projektekbe hívnak dolgozni. Öltözködéssel kapcsolatos tippjeimért kövessétek a Facebook-oldalamat.

Tavasz típus

A tavasz típusú lányok bátran viselhetnek élénk, világos színeket. Ha ti is ebbe a csoportba tartoztok, akkor ezt a két színt érdemes beszereznetek: 

  1. japánpiros
  2. korallpiros

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Nyár típus 

A nyárnak már nehezebb dolga van, ha pirosat szeretne viselni. A többi színtípushoz képest a ti színvilágotoktól állnak a legtávolabb a pirosas árnyalatok. Nagyon nehéz megtalálni a pirosnak az a pasztelles és világos árnyalatát, amit bátran viselhet a nyár, de ezzel a két színnel nem lőhettek mellé:

  1. perzsavörös
  2. rómaivörös 

A nyár típusú lányok részletes jellemzését itt olvashatjátok.

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség
Pádár Detti színtípus smink

Sminkeljetek a színtípusotok szerint!

Ha a színtípusunkat figyelembe vesszük, könnyebben eligazodhatunk, milyen színű ruhát, rúzst, pirosítót válasszunk, hogy ragyogjunk. Ne feledjük: az, hogy miben érezzük magunkat jól, illetve komfortosan, nem azonos azzal, ami valóban jól áll nekünk. A VOUS sminkese, Pádár Detti megmutatta, melyik színtípusnak milyen színekhez érdemes nyúlnia.

Ide kattintva megtudhatjátok, ti melyiket válasszátok. 

Ősz típus

Az ősz típus táborába tartozó lányoknak könnyű dolguk van, mert az őszi falevelek színei állnak nekik a legjobban. Így nem meglepő, hogy könnyen megtalálhatjátok a ti pirosotokat, például ezt a kettőt: 

  1. hennavörös
  2. rókavörös

Még többet szeretnétek megtudni az ősz típus jellemzőiről? Ide kattintva mindent megtaláltok.

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Tél típus

A tél típusnak az élénk, kontrasztos színek állnak jól, így egyértelmű, hogy a ferraripiros árnyalatban található intenzitás remekül mutathat egy téli lányon. Viseljétek bátran ezeket az árnyalatokat:

  1. ferraripiros
  2. kakaspiros

Bővebb jellemzést a tél típusú lányokról egy korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashattok. 

Forrás:
AFP / Europress fotóügynökség

Szerezzétek be a legszebb pirosakat!

Forrás:
Vous

1. Stradivarius, 2. H&M, 3. Zara, 4. Mango, 5. Mango, 6. Zara, 7. H&M, 8. H&M, 9. H&M, 10. Mango

sárga divat

Így viseljetek sárgát! 

Nemcsak az irigység, de a vidámság színe is, éppen ezért érdemes a nyári napokon sárga színt csempészni a ruhatárunkba! Ja, és azt mondtam, hogy szinte mindenkinek jól áll? Bizony! Ide kattintva kiderül, hogyan csempésszetek sárga színt a ruhatáratokba. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.