Egyéb kategória

4 ásványi kristály, ami jó hatással van a kertetekre

Az ásványi kristályok bűvköréből nehéz kivonni magunkat: csillognak, szépek, színesek, ráadásul a tudomány szerint mindegyik kristály valamilyen pozitv hatással bír viselőjére. 

vous - 2016.07.12.
4 ásványi kristály, ami jó hatással van a kertetekre

Én is írtam már nektek az én kis rózsakvarcomról, akkor többen is jeleztétek, hogy hisztek a kövecskék rezgéseinek hatásában, és szeretitek hordani őket, vagy szimplán csak magatoknál tartani őket, vagy az éjjeli szekrényeteken. Nos, a Mindbodygreen szerint a kristályok nemcsak az emberi szervezetre vannak hatással, hanem a növényekére is, így sokan nemcsak díszítőelemként használják a növények mellé téve, hanem céltudatos, támogató elemként is. Attól függetlenül, hogy szkeptikusak vagytok vagy nem, látványnak, ismerjük be, nem utolsók. Apropó, láttátok a szupertrendi dínós kaktusztálunkat?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ha pedig mégis van bennetek némi hit, és jót szeretnétek a növényeiteknek, tegyétek őket boldoggá ezzel a négy ásványi kristállyal, ugyanis ha a virágaitok virulnak és szirmokat bontanak, azzal benneteket is boldoggá tesznek.

Zöld achát

Ez a zöld kristály megerősíti a földet, ezáltal pedig a benne lévő növényeket is, ráadásul a kertészekedőkre is jó hatással van: erősíti, stabilizálja az érzelmeket.

Objektum doboz

Szürke achát

A szürke achát nyugtató energiát bocsát ki, elnyomja a negatív energiákat, a növényeket pedig terjeszkedésre, bőséges terméshozásra sarkallja.

Objektum doboz

Citrin

Ez a boldogság köve, színéből adódóan is vidám rezgéseket bocsát ki, és távol tartja a mérgeket a nővényektől.

Objektum doboz

Malachit

Az átalakulás kövének nevezik, mivel hatalmas változásra ösztökéli a növényeket. Bármilyen típusú kertbe jó választás, nagy mértékű növekedést indít be a körülötte lévő növényekben.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.