Egyéb kategória

Csillagjegyed elárulja, milyen virág illik leginkább a személyiségedhez

Mindenki más életformát él és részesít előnyben, éppen ezért a különböző csillagjegyek a házkörüli teendőket is más munkamorállal és lelkesedéssel végzik. Ide tartozik a kertészkedés és a virágok gondozása is. Ha kíváncsi milyen virág illik hozzád a leginkább, akkor olvass tovább!
 

vous - 2021.05.07.
Csillagjegyed elárulja, milyen virág illik leginkább a személyiségedhez

Kos-Vitorlavirág

A Kosok mindig nagy sietségben vannak, ezért hajlamosak megfeledkezni növényeikről, emiatt hozzájuk a kisigényű vitorlavirág illik a legjobban.

Bika-Jázmin

A Bikák a visszafogottság és a könnyed elegancia hívei, ezért számukra a nemhívalkodó és semleges színű virágok a legideálisabbak

Ikrek-Korallvirág

Az Ikrek jegy szülöttei a változatosságot és a sok színben pompázó dolgokat kedvelik, ezért hozzájuk a millió színben és fajtában kapható korallvirág illik a legjobban.

Rák-Mimóza

A visszahúzodó és kedves Rákokhoz mi sem illik jobban, mint a mimóza, amely egy finom érintésre is képes összehúzódni.

Oroszlán-Orchidea

A drámai és színpadias Oroszlánokhoz a gyönyörű és színpompás orchideák illenek a legjobban.

Szűz-Levendula

Az érzéki és szorgalmas szűzekhez a nyári virágzású levendula passzol a leginkább, hiszen a jegy szülöttei is ezt az évszakot kedvelik a legjobban.

Mérleg-Bromélia

A Mérlegek az esztétikus színes és szépen elrendezett környezetet kedvelik, ezért számukra a színpompás broméliafélék a legideálisabbak.

Skorpió-Rózsa

A rózsa az erőt és a szenvedélyt szimbolizálja nem véletlen tehát, hogy a skorpió jegy szülötteihez ez a virág passzol a leginkább.

Nyilas-Liliom

A Nyilasok a kalandokért élnek, mozgalmas életre és szenvedélyre vágynak, ezért az ő személyiségükhöz a csodálatosan szép és vad liliom illik.

Bak-Kardvirág

A Bak jegy szülöttei rendkívűl kitartóak és céltudatosak, ezt szimbolizálja a kardvirág, ami remekül passzol hozzájuk.

Vízöntő- Kék Búzavirág

A vízöntők előnyben részesítik a szabadságot és a kalandokat, ezért hozzájuk a kék színben pompázó búzavirág illik a legjobban, amely a végtelen égboltot szimbolizálja.

Halak-Nárcisz

A Halak rendkívűl nyitott, segítőkész és kedves személyiségek, ezért hozzájuk a gyönyörű és színes nárcisz illik a legjobban.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.