Egyéb kategória

5 ok, amiért érdemes sellőfazonú esküvői ruhát választanotok

Menyasszonyok, figyelem! Ti tudjátok már, milyen lesz a ruhátok? Milyen színű, milyen fazonú? Nos, ez utóbbiban tudok segíteni, hisz a sellőfazonnál szerintem nem is találhatnátok tökéletesebbet. El is mondom, miért!

vous - 2016.07.10.
5 ok, amiért érdemes sellőfazonú esküvői ruhát választanotok

A legtöbb menyasszony az esküvőjére gondolva azonnal a menyasszonyi ruhán kezd töprengeni. Nem csodálom, hisz jó esetben ez az egyetlen alkalom, amikor ilyen gyönyörű ruhában tündökölhetünk. Ám manapság már annyiféle ruha van, hogy nem csoda, ha napokig, hetekig, sőt akár hónapokig is eltart, amíg az igazi fazont megtaláljátok. Nos, ezúttal bemutatnám nektek az egyik legközkedveltebb formát, a sellőfazont.

1. Rengeteg variáció létezik belőle

Lehet, hogy elsőre mindenki úgy gondolja, hogy ezek egytől egyig egyformák, de ezt erősen cáfolnám. Maga a fazon adott, hisz testre simuló mindegyik, ellenben maga az anyag, a kiegészítő és az uszály is nagyon sokféle lehet. A legegyszerűbbektől kezdve a legextrémebbekig érdemes kísérletezni, valamelyikben tuti, hogy hercegnőnek fogjátok érezni magatokat.

Objektum doboz

2. Gyönyörű sziluettet kölcsönöz

Akárhogyan is nézzük, a testet kiemelő alakítás igencsak előnyös. Tökéletesen körülveszi az alakunkat, így olyan, mint egy testformáló ruha, karcsúbbak lesztek tőle – olvashatjuk a Kickvick oldalán. Az anyaggal is játszhattok, hisz ha például csipke- vagy selyemruhát választotok, akkor még inkább felhívhatjátok mindenki figyelmét.

Objektum doboz

3. Megnyújtja az alakotokat

Roppant nagy előnye, hogy ezekben a típusú ruhákban magasabbnak látszik az ember lánya. Így nem kötelező a magas sarkú viselete, hisz itt egy kis optikai illúzió, és már a ruhával is helyettesíthetitek azt a pár centit.

Objektum doboz

4. A legkelendőbb menyasszonyiruha-fajta

Így van, a legtöbb menyasszonynak imponál a sellőfazon, és ezt a tervezők is tudják. Éppen ezért a neves márkák már számos ruhával készülnek nektek, hogy megtaláljátok az igazit.

Objektum doboz

5. Könnyű hordani őket

Nos, az abroncsos ruhákkal szemben ezek a fazonok kifejezetten könnyűnek számítanak. Nyilván csak akkor, ha nem kértek rá 2 méteres uszályt, és nem a legvastagabb csipkéből készül – mindenesetre, ha nyáron tartjátok az esküvőt, nem szabad megfeledkeznetek róla.

Ajánlott cikkek