Egyéb kategória

4 életmentő dolog, ami nem hiányozhat nyáron a kocsitokból

Ha nyár, akkor utazás, és ha utazás, akkor sokszor kocsikázás. Ha pedig autóval utaztok, érdemes néhány elengedhetetlen dolgot beszereznetek a nagy út előtt.

vous - 2016.07.09.
4 életmentő dolog, ami nem hiányozhat nyáron a kocsitokból

Ahogy elérkezik a nyár, szinte mindenki elszabadul a munkahelyéről hosszabb-rövidebb időre, és nekivág egy nagyobb kalandnak, a nyaralásnak. A legtöbben próbáljuk minél olcsóbban és problémamentesebben megúszni, éppen ezért választjuk a jó öreg autózást. Kocsival utazni több szempontból is előnyös. Tankoláson kívül nem kell mást fizetni, persze előtte egy alaposabb műszaki vizsgálat nem árthat. Szinte akkor állhattok meg pihenni, amikor akartok, így tényleg az egyik legtöbbször választott opció. Ellenben ha igazán komfortosan akarjuk magunkat érezni a kicsi kocsinkban, érdemes lehet néhány dolgot az autónkban tartanunk, amik akár életet is menthetnek!

Termosz

A benzinkutas kávé, mindannyian tudjuk, egyszerűen szörnyű. Éppen ezért nem árt egy ilyen jó kis kávétermoszra beruházni, ami, ha akarjuk, melegen, ha akarjuk, hidegen tartja az innivalónkat.

Kompakt sminkszett

Sokszor szeretnénk felfrissíteni az arcunkat egy kis sminkkel a fárasztó út során, ám a teljes kiszerelésű termékekkel nem érdemes bajlódni. Szerezzetek be kisebb változatot belőlük, meglátjátok, hogy a kis tükörben sokkal kényelmesebb lesz velük dolgozni.

Forrás:
www.pexels.com

Telefontartó

Nem is kell mondanunk, hogy a legpraktikusabb eszköz a felszerelhető telefontartó, melynek segítségével nem kell és nem szabad a telefont a kezünkben tartanunk. Kényelmes távolságon belül figyelhetjük a GPS utasításait, és nem sodorjuk életveszélybe az autóban utazókat.

Meleg ruha

Nyáron akármilyen meleg is van, éjszakára gyakran lehűl az idő, így hasznos lehet, ha a kocsiban tartotok egy nagy sálat vagy poncsót, amit bármikor elővehettek, ha fáztok.

Ti mit vinnétek magatokkal egy hosszú útra?

Ajánlott cikkek