Egyéb kategória

„Soha ne tedd meg!” bakancslista nyárra

Tudom, nyárra általában olyan bakancslistát szoktak írni, aminek az a lényege, hogy mi mindent csináljatok meg a két hónap alatt, ami tök jó, de néha átestek a ló túloldalára, és ilyen esetre jól jön egy Mit NE csinálj a nyáron lista is. Egészen fontos tételek kerülhetnek rá, úgyhogy érdemes elgondolkodnotok rajta, hogy miben vagytok hajlamosak hibázni nyaranta, vagy kicsit túltolni a buzgóságot és az önfeledtséget. Íme egy lista, ami segít majd kicsit észhez térni!

vous - 2016.07.09.
„Soha ne tedd meg!” bakancslista nyárra

Ne szakítsatok hirtelen felindulásból!

Bármennyire is könnyű ilyenkor kísértésbe esni egy-egy férfitest láttán, néha azért tegyétek fel a végső lépés előtt azt a kérdést magatoknak, hogy biztosan ezt akarjátok-e, és nem valami nyári fellángolásról van szó. Párosban is lehet szép a nyár, együtt is kipipálhatjátok a bakancslistátokat, nem kell hozzá szinglinek lennetek

Ne napozzatok naptej nélkül!

Tudom, a nyári csokibarnára perzselt bőrszín a cél, de amennyire akarjátok, éppen annyira hajlamosak vagytok elfeledkezni a bőrötök óvásáról. Ne süljetek rákvörösre, kenjétek be magatokat rendszeresen strandolás közben, itt ahhoz is találtok segítséget, hogyan válasszátok ki a megfelelő naptejet.

Forrás:
pexels

Ne hagyjátok az utolsó pillanatra a költözködést!

Könnyű a feladatokat magatok előtt tolni, és előbb kiélvezni a nyarat, de ha épp albérletet kerestek, ne hagyjátok a nyár végére a keresést, mert akkor indul be majd a lakáskereső-dömping, és sokkal macerásabb lesz jót jó árban találni! Legyetek okosabbak, és időzítsétek ezt a feladatot sokkal előbbre.

Ne vállaljatok be valamit azért, mert „kell”!

Nyilván vannak a listának olyan izgalmas tételei is, amelyekhez nagy bátorság kell, és nagy kilépés a komfortzónátokból, de mielőtt belevágnátok egy vadabb tétel kipipálásába, és már a torkotokban dobog a szívetek, tegyétek fel magatoknak azt a kérdést, hogy önmagatokért csináljátok-e. Azért, mert szeretnétek? Vagy azért, mert úgy érzitek, elvárják?

Ajánlott cikkek