Egyéb kategória

Valóra vált az álmunk: egy lány ehető gyűrűket készített!

Ki ne álmodott volna már arról, hogy a nyakláncai és karkötői ne csak gyönyörűek, de egyben ehetőek is legyenek? Jó hírem van csajok: ez a szép, dédelgetett álom egyszerre valósággá vált, ugyanis az Instagram legújabb sztárja, Breanne szebbnél szebb gyűrűket készít - méghozzá CUKORBÓL! 

vous - 2016.07.08.
Valóra vált az álmunk: egy lány ehető gyűrűket készített!

Breanne az Instagram legújabb sztárja, ráadásul egyáltalán nem véletlenül. By Breanne nevű oldalán olyan csodákra lelhetnek az Instagram kedvelői, amiről már sokat álmodtunk, de nem hittük volna, hogy valósággá válhat: Breanne ugyanis szebbnél szebb gyűrűket készít – ráadásul cukorból! Hogy ez hogy lehetséges? A lány volt cukrász, aki később felcsapott ékszerkészítőnek, egy nap pedig úgy gondolta, miért ne ötvözze a kettőt. Így született meg az ehető gyűrűk és egyéb termékek gondolata, ami forradalmasította az ékszerviselési szokásainkat.

Mindig is imádtam a divatipart, tortákat pedig már 16 éves korom óta folyamatosan készítek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne azt csináljuk, amit szeretnénk, ezért úgy döntöttem, hogy egyesítem az erőimet, és kipróbálok valami újat. 

 – hangzik el Breanne saját oldalán, ahol már árusítja is termékeit, habár az árakat az site nem tűnteti fel. Íme a teljesség igénye nélkül néhány csodagyűrű:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Breanne egyébként más termékeket is készít, például íme néhány ehető telefon.

Objektum doboz

Sőt, az ehető emojikat sem hagyta le a listáról. Fogyasztás előtt használhatjátok kitűzőként:

Objektum doboz

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én alig várjam, hogy hazánkban is rendelhetővá váljanak Breanne termékei. Szurkoljunk neki együtt!

Ajánlott cikkek