Intim

Ne magatokat okoljátok, ha nem működik a pasitok szerszáma!

A szexuális életed csakis tökéletes lehet – na ennél nagyobb kamut még nem hallottam. Úgyhogy, fiúk, lányok, nincsen semmi vész, semmi sem lehet tökéletes. Ahogy a fiúk szerszáma sem...

vous - 2016.07.07.
Ne magatokat okoljátok, ha nem működik a pasitok szerszáma!

Van bosszantóbb, mint egy egészséges kapcsolatban egy kis merevedési probléma? Igen és nem. A legtöbb esetben a nők magukra veszik, ha a pasi nadrágja nem dudorodik. Biztos, nem tetszünk neki, már nem vagyunk szexik, nem szeret, esetleg mást kíván és hasonló gondolatok suhannak át ilyenkor a fejünkön. Pedig a legtöbb esetben nem mi állunk a háttérben. A férfiak ilyen esetben érthetően nagyon kellemetlenül érzik magukat, sőt talán még hibásnak is. Kínos téma ez, és ha nem beszélitek meg, akkor a feszültség is egyre csak nőni fog.

És a probléma nem csak az időseknél kezdődik – vagy a valamilyen betegséggel küzdőknél –, egy kutatás szerint az amerikaiak 50%-a átélt már élete során valamilyen diszfunkcionalitást az ágyban. A merevedési probléma az egyik leggyakoribb szexuális gond az emberek életében. Az Egyesült Államokban 30 millió férfit érint, míg világszerte mintegy 140 millió ember élt már át hasonlót – tudhatjuk meg a Your Tango oldaláról.

Forrás:
www.istock.com

Úgyhogy, lányok, ha párotoknak nincs semmilyen egészségügyi vagy mentális problémája, valószínűleg a hormonok nincsenek kellően egyensúlyban a művelethez. Lehetséges, hogy túl alacsony a tesztoszteronszint, esetleg külső, környezeti hatások is szóba kerülhetnek.

Érdemes lenne először is megbeszélnetek a dolgot, előfordulhat, hogy csak átmeneti időszakot kell átvészelnetek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.