Egyéb kategória

Egy szett, amiben a család legkisebbje is átvészelheti a nyári meleget – Bora baba gardróbja

Nyakunkon az igazi nyár, hőségriadóval, tikkasztó meleggel és nyaralással együtt. Ha ti is épp a szabadba készültök a legmelegebb nyári napokon, segítek, mibe öltöztessétek a család legkisebb tagját!

vous - 2016.07.05.
Egy szett, amiben a család legkisebbje is átvészelheti a nyári meleget – Bora baba gardróbja
Bora baba gardróbja logó

Bora baba gardróbja 19. rész

Baba kora: félévestől 1 éves korig

Időjárás: nyári hőség    

Probléma: mit tegyünk, hogy legyen is a gyereken ruha, de ne süljön meg a nyári melegben?

A Bora baba gardróbja további részeit ide kattintva nézhetitek meg. 

Bora baba nyaralni megy, és bizony nem minden időt úszódresszben a parton tölt! Ha ti is nyaralni készültök, érdemes olyan ruhát választani, ami ugyan szellős és könnyed, de fedi a mászó gyerek térdét. A nyakba kötős napozó tökéletes választás lehet, hiszen így egyetlenegy, könnyed réteg fedi a baba testét. Az pedig már csak extra, hogy a nyitott hát vagánnyá, a nap ellen is védő füles kalap szuperstílusossá teszi a szettet! 

Forrás:
Séllei Lilla

A teljes szett:

  • füles kalap: H&M
  • csíkos nyakba kötős felső: Pici and the city
  • pink lapát: ajándék
  • felakaszthatós játékbaba: Mamas & Papas
Lilla és Bora

Lilla és Bora

Idén leszek harminc, fiatal anyukának mondhatom magam, aki nem mellesleg divatújságírói múlttal rajong az öltözködésért. Bora baba a második gyerekem, aki szeptember 7-én látta meg a napvilágot. Korábban fiús anya voltam, így most igyekszem kiélvezni a lányos anyaság minden előnyét, amit eddig mellőznöm kellett. Szeretem Borát szépen, csinosan, vagányan, mókásan és praktikusan öltöztetni, és egyelőre neki sincs ellenvetése.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.