Egyéb kategória

4 hazugság, amit a Szex és New Yorkban mondtak nekünk a szexről

Létezik még olyan nő a földön, aki nem látta a Szex és New Yorkot? Ez az a sorozat, ami tökéletes egy csajos estére, a legjobb orvosság egy szakítás után, sőt, akkor is jól jön, ha nagyon egyedül érzitek magatokat.  Azonban van pár dolog, amiről Carrie Bradshaw és barátnői bizony nagyon nem mondtak igazat...

vous - 2016.07.04.
4 hazugság, amit a Szex és New Yorkban mondtak nekünk a szexről

1. A kis pénisz elég ok a szakításra

Samantha Jones szerint egy kis pénisz rosszabb, mint a szájszag vagy egy bűntény – írja a Women's Health. Azonban a valóságban ez nem elég ok a szakításra, ugye? Mármint minden nőnek mások az igényei, egy kisebb szerszám is ugyanolyan élményt nyújthat, mint egy nagyobb, sőt…

Objektum doboz

2. A nők nyilvános helyen, hangosan beszélik meg a szexuális életüket

Ugye megvan, hogy a csajok általában egy étteremben, egy bárban vagy épp jógaóra közben beszélték meg a szexuális életük minden apró részletért? Azt hiszem, a ti nevetekben is mondhatom, azért ilyet a valóságban nem nagyon csinálunk.

3. Minden utcasarkon találhatunk egy helyes, szingli pasit

Carrie és a barátnői gyakorlatilag minden utcasarkon belebotlottak egy helyes, szingli pasiba. Hát, ezek a csajok vagy tudnak valamit, amit mi nem, vagy… ez egy sorozat, ami irreálisan ábrázolja a valóságot.

Objektum doboz

4. Teljesen oké, ha munkaidőben kavartok a pasikkal

Emlékeztek, mikor Samantha kényeztetni kezdte a futárfiút az irodájában? Valljuk be, a valóságban eléggé elképzelhetetlen, hogy nekiesünk egy idegen férfinek a munkahelyünk kellős közepén.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.