Egyéb kategória

Őrült fesztiváltrend hódít: megérkezett a szájtetkó

Már megszokhattátok, hogy a fesztiválokon a legtöbb lány eléggé kitesz magáért, és egy kicsit kilép a komfortzónájából, ami a megjelenést illeti. Ha ti is közéjük tartoztok, a szájtetkót imádni fogjátok!

vous - 2016.06.26.
Őrült fesztiváltrend hódít: megérkezett a szájtetkó

A fesztiválszezon környékén általában nemcsak mi leszünk vadabbak és szabadabbak, hanem a körmeink vagy a sminkjeink is. A Huffington Post most a szájtetoválást mutatta meg nekünk.

Rengeteg beauty vlogger készít különleges ajkakat magának a sminkek segítségével, de a tetoválások is nagyon menők. Így Violette megalkotta a két irányzat egyesített változatát a MAC-nek. Az interneten pedig vírusszerűen terjed. Ti bevállalnátok?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.