Egyéb kategória

Dezodorparák, amik megkeserítik a nők mindennapjait

Ha van tárgy, ami egy nő táskájából nem hiányozhat, az a dezodor. Mindegy, hogy golyós, stiftes, fújós, csak töltse be a legfőbb szerepét: szagtalanítson, illatosítson, tüntesse el az izzadást a legforróbb napokon is. Mert milyen ciki már kapaszkodni a buszon teljes bizonytalanságban, félénken, feltűnésmentesen odaszagolni, hogy: ó, te jó ég, vajon mennyire...?

vous - 2016.06.25.
Dezodorparák, amik megkeserítik a nők mindennapjait

Szóval jó kis cucc az izzadásgátló, és imádjuk is azt, aki feltalálta, tökéletesítette, forgalmazza, de megvannak az árnyoldalai is a dezodorral való együttélésnek. Para para hátán, nyűg és gond. Hoztam néhány klasszikus problémát, ami őrületbe kerget benneteket, és ami pont arra mutat rá, hogy talán pont nem a legjobb darabot választottátok.

Hol fújjam be magam?

Ez szinte minden darabbal együtt jár, sajnos a láthatatlan dezodort még nem találták fel, így az izzadósabbak olykor úgy tervezik meg az utazásukat, hogy a nagy randi előtt még legyen egy illemhely, ahol a biztonsági rituálét diszkréten elvégezhetik. 

Objektum doboz

Foltok.Amik.Mosás.Nélkül.Nem.Jönnek.Ki.

A póderes változatokkal járó borzalmas foltok. Közvetlenül kenés, fújás után felvett pólótoknak annyi, hiába a nedves áttörölgetés, pacsmagolás, a folt csak mosással jön ki, ti pedig újratervezhetitek az aznapi outfiteteket. Shit.

Illatpara

Amikor a deó illata túlságosan elüt a parfümötökétől. Mi is ilyenkor az illatszabály?!

Objektum doboz

Hónaljfolt

A zselés változat velejárója. Nem szívódik be eléggé, túl sokat kentetek, így úgy érzitek magatokat, mint ciciultrahang után: nincs elég papírzsebkendő a világon, ami leszedné, így átüt a pólótokon, nedves foltot hagyva maga után. És még ragad is. Ó ne!

Persze vannak, akik teljesen felhagytak a dezodor használatával, és helyette természetes izzadásgátlókat vetettek be a kánikula idejére. Próbáljátok ki Adi tanácsait ti is!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.