Egyéb kategória

6 dolog, amitől fokozottabban ráncosodik a szemkörnyéketek

Ugye te sem szeretnéd, ha a szem és a körülötte található kényes terület idő előtt feltűnően ráncos lenne? Mutatjuk, hogy mire figyelj, hogy ez ne történhessen meg!

vous - 2016.06.24.
6 dolog, amitől fokozottabban ráncosodik a szemkörnyéketek

Hogy mi okozhatja a szemkörnyék fokozott ráncosodását? Ez a 6 legfontosabb tényező, amik közül szerencsére a legtöbbre kis odafigyeléssel te is befolyással lehetsz!

1. A genetika és a kor

Na igen: ez az egy, amin nem tudsz segíteni, úgyhogy a legjobb, ha ezzel kezdjük! Nagyban függ a genetikától, hogy kinek mennyire mélyek a ráncok ezen a területen, vagy éppen kinek mennyire táskás a szemkörnyéke. Ahogy öregszünk, a szem alatt lévő vékony bőr is egyre inkább kiszárad, elveszti rugalmasságát, ezért itt fokozattabban kell figyelni arra, hogy visszaadjuk a bőr nedvességtartalmát – ezt a normális folyamatot tehát maximum lassítani lehet a megfelelő hidratáló- és feszesítőkrémek vagy kezelések segítségével. Így első körben azt tanácsoljuk: találd meg a számodra legjobb terméket!

A cikk itt még nem ért véget! Ha kíváncsiak vagytok a további okokra, kattintsatok ide!

Forrás:
iStock
undefined

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek