Egyéb kategória

Kerti parti és romantikázás a moziban – a legjobb programok egy forró nyári hétvégére

VÉGRE: megérkezett az igazi nyár és vele együtt a kánikula. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy semmiképp sem maradhattok otthon hétvégén – pontosan ezért szuper programokat gyűjtöttem nektek össze.

vous - 2016.06.24.
Kerti parti és romantikázás a moziban – a legjobb programok egy forró nyári hétvégére

Irány a Balaton!

Ha azt mondom nyár, lefogadom, hogy nektek is a Balaton jut eszetekbe először. A sajtos-tejfölös lángos, a főtt kukorica, a jégkása, no meg a naptej illata. De eljött az ideje annak, hogy ne csak álmodozzatok erről, hétvégén irány a Balaton!

Csajos program a moziban

Már játsszák a mozikban a Mielőtt megismertelek című filmet, amit már nagyon vártunk. Ha hűs üdítőre, pop-cornra és igazi romantikára vágytok, akkor ne hagyjátok ki.

A film arról szól, hogy Louisa Clark születése óta egy csendes angol kisvárosban él, ahol egy kávézóban dolgozik. Egy napon azonban minden a feje tetejére áll: a kávézó váratlanul bezár, és Lou egy harmincöt éves férfi gondozója lesz, aki – miután egy motorbalesetben teljesen lebénult – depressziósan és mogorván egy kerekesszékben tölti napjait. Vajon képes lesz elviselni egymást ez a két teljesen különböző ember?

Objektum doboz

Haj és az egészség – előadás

Június 23-án a Sunny Lounge Étteremben 18:00-tól egy laza, beszélgetős programot ajánluk nektek. Ez lényegében egy 40-50 perces előadás haj és egészség témában, amiből nagyon sok mindent megtudhattok. Az előadók: Bodnár Kinga és Tomor Gábor hajgyógyászok, valamint dr. Szekeres Kristóf pszichológus. Jegyeket a helyszínen tudtok majd vásárolni.

Kerti parti

Hívjátok össze a családot vagy a barátokat, és grillezzetek! Ha pedig unjátok a szokásos grillételeket, akkor olvassátok el cikkünket azokról az ételekről, amik meglepően finomak grillezve is!

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.