Világ

Nem jutunk szóhoz: egy nő pornóoldalon találta meg a terhes fotóit

Nagyon sok fura fétisű ember van. Kezdetnek itt egy elég irreálisnak tűnő példa: van, akit a nagytestű állatok izgatnak fel és ezért magas kalóriájú ételekkel eteti a partnerét. Hogy mi? Már ez is nagyon durva, de vannak olyan emberek is, akiket a terhes nők látványa hoz lázba...

vous - 2016.06.20.
Nem jutunk szóhoz: egy nő pornóoldalon találta meg a terhes fotóit

A Women’s Health beszámolt egy furcsa esetről. Az történt, hogy egy fiatal anyuka, Meg Ireland terhes képeket töltött fel magáról a blogjára, amiket szépen lelopkodtak és egy pornósite-ra töltöttek fel. De nem akármilyen pornóweboldalra! Ez az oldal a terhes nők fotóit gyűjti, az ilyen fétissel rendelkező férfiak legnagyobb örömére.

Természetesen a nő mit sem sejtett a dologról. Azt a Women’s Health is tisztázta, hogy a terhesség a legeslegszebb és legtermészetesebb dolog, így nem csoda, hogy ez nagyon sok férfinek tetszik. Viszont képzeljétek el a szituációt, hogy megtaláljátok magatokról a pocakos fotóitokat egy tök idegen, erotikus oldalon. Belegondolni is rossz, hogy valaki a ti állapotos képeiteket „csodálgatja”, nem igaz?

Meg figyelmeztette a többi fiatal anyukát és szülés előtt álló nőt az Instagramján.

Objektum doboz

Sok embert látok, aki feltölti a pocakos képeit a közösségi oldalakra. Én csak remélni tudom és könyörgök azért, hogy ne kerüljenek ezek a képek illetéktelenek kezébe. Nem kellene azon aggódnunk, hogy valaki ellopja a képeinket, de sajnos folyamatosan ez történik.

Ajánlott cikkek