Világ

Cuki rajzok a kismamákért – Adjátok át ti is a helyeteket!

Reggelente álmosan vagy épp egy fáradt nap után olyan jól tud esni, ha lehuppanhatunk a buszon, metrón egy ülésre. Pedig vannak, akiknek jobban kéne ez a kényelem. Aranyos illusztrációk hívják fel a figyelmet a jövő anyukáinak kényelmére, nézzétek csak!
vous - 2015.07.09.
Cuki rajzok a kismamákért – Adjátok át ti is a helyeteket!

Mindannyian hallottuk már, hogy a terhesség nehéz, fárasztó, és akár fájdalmas is tud lenni. Egy sanghaji kreatívszakértő szuper illusztrációival szeretné felhívni a figyelmet erre. Bármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy az ebéddel teli hasunknak kell a kényelem, ezek a képek biztosan kiábrándítanak, és visszarángatnak a valóságba: vannak, akik fontosabb dolgokat „cipelnek”!

Segítsük a kismamák napjait, adjuk át a helyünket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.