Világ

Cuki rajzok a kismamákért – Adjátok át ti is a helyeteket!

Reggelente álmosan vagy épp egy fáradt nap után olyan jól tud esni, ha lehuppanhatunk a buszon, metrón egy ülésre. Pedig vannak, akiknek jobban kéne ez a kényelem. Aranyos illusztrációk hívják fel a figyelmet a jövő anyukáinak kényelmére, nézzétek csak!
vous - 2015.07.09.
Cuki rajzok a kismamákért – Adjátok át ti is a helyeteket!

Mindannyian hallottuk már, hogy a terhesség nehéz, fárasztó, és akár fájdalmas is tud lenni. Egy sanghaji kreatívszakértő szuper illusztrációival szeretné felhívni a figyelmet erre. Bármennyire is szeretnénk azt hinni, hogy az ebéddel teli hasunknak kell a kényelem, ezek a képek biztosan kiábrándítanak, és visszarángatnak a valóságba: vannak, akik fontosabb dolgokat „cipelnek”!

Segítsük a kismamák napjait, adjuk át a helyünket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.