Világ

Ti hogyan kattintgattok a nyaralás alatt?

Ha nyaralás, akkor fotózás, így megy ez. Én legalábbis nem tudom a gépem nélkül túlélni a nyarat, minden részletet megörökítek, akár még japán turistának is elmennék a fotózási szokásaim alapján. A városi turistatoborzók is mindig nyaralónak néznek, ha géppel indulok neki a sétának.
vous - 2015.07.27.
Ti hogyan kattintgattok a nyaralás alatt?

S bár én mutogatni, folyton visszanézni nem szoktam a képeimet, fotózni akkor is imádok. Általában lövök egy ezer fölötti képsorozatot, és kiemelek belőle párat, ami igazán tetszik. Inkább a különleges képekre megyek, és eléggé kritikus vagyok magammal szemben, hajlamos vagyok lehúzni a saját képeimet. Valahogyan úgy vagyok vele, hogy jó, jó, de lehet még jobb is. De ha nagyon megszeretek egy-egy képet, akkor azt évekig tudom imádni, és a laptopom háttérképeként rongyolódik jó sokáig.

Én azonban csak egy ember vagyok a sok közül, arra a válaszra, hogy a magyar nép hogyan fotózik, ha nyaral, a maiUtazas.hu oldal nem reprezentatív felmérése adhatja meg a választ. Az 500 megkérdezett ember válaszaiból ugyanis a következők derültek ki:

  • Mindent, de TÉNYLEG mindent fotózunk
  • Átlagban egy hét alatt 210 darab fotót lövünk, extrém esetben akár 2000 darabot is (én az utóbbi csoportba tartozom)
  • Már nem nagyon hívatjuk elő a fotókat, esetleg a 30-as korosztály felett néhányan
  • Leginkább a Facebookon osztjuk meg nyaralási pillanatainkat, de inkább csak a családnak, barátoknak tesszük publikussá 

Ti hogyan fotóztok, ha nyaraltok?

Ajánlott cikkek