Világ

Ti hogyan kattintgattok a nyaralás alatt?

Ha nyaralás, akkor fotózás, így megy ez. Én legalábbis nem tudom a gépem nélkül túlélni a nyarat, minden részletet megörökítek, akár még japán turistának is elmennék a fotózási szokásaim alapján. A városi turistatoborzók is mindig nyaralónak néznek, ha géppel indulok neki a sétának.
vous - 2015.07.27.
Ti hogyan kattintgattok a nyaralás alatt?

S bár én mutogatni, folyton visszanézni nem szoktam a képeimet, fotózni akkor is imádok. Általában lövök egy ezer fölötti képsorozatot, és kiemelek belőle párat, ami igazán tetszik. Inkább a különleges képekre megyek, és eléggé kritikus vagyok magammal szemben, hajlamos vagyok lehúzni a saját képeimet. Valahogyan úgy vagyok vele, hogy jó, jó, de lehet még jobb is. De ha nagyon megszeretek egy-egy képet, akkor azt évekig tudom imádni, és a laptopom háttérképeként rongyolódik jó sokáig.

Én azonban csak egy ember vagyok a sok közül, arra a válaszra, hogy a magyar nép hogyan fotózik, ha nyaral, a maiUtazas.hu oldal nem reprezentatív felmérése adhatja meg a választ. Az 500 megkérdezett ember válaszaiból ugyanis a következők derültek ki:

  • Mindent, de TÉNYLEG mindent fotózunk
  • Átlagban egy hét alatt 210 darab fotót lövünk, extrém esetben akár 2000 darabot is (én az utóbbi csoportba tartozom)
  • Már nem nagyon hívatjuk elő a fotókat, esetleg a 30-as korosztály felett néhányan
  • Leginkább a Facebookon osztjuk meg nyaralási pillanatainkat, de inkább csak a családnak, barátoknak tesszük publikussá 

Ti hogyan fotóztok, ha nyaraltok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.