Világ

Ilyen profilképekre figyelnek fel a pasik a randiappokon

A netes randizásnál a legfontosabb tényező az, hogy milyen fotót tesztek ki magatokról. Mindegy, hogy internetes weboldalon vagy például a Tinder appon ismerkedtek; bizonyos profilképek felkeltik a figyelmet, mások pedig épp ellenkezőleg. Most eláruljuk, mire figyelnek fel leginkább a pasik.

vous - 2023.09.05.
Ilyen profilképekre figyelnek fel a pasik a randiappokon

Jó minőségű arcfotó

A legjobb ötlet, ha a profilképetek valamilyen közeli fotó az arcotokról. Ilyenkor persze nem kell profi frizurával és sminkkel készülnötök, hiszen a való életben sem néztek ki mindig úgy, de érdemes a legjobb oldalatokat mutatni. Ha egy srácnak tetszik az arcotok, akkor már gond nem lehet!

Ne legyetek rejtve a fotókon!

Egyértelműnek tűnik, de sokan beleesnek abba a hibába, hogy csak napszemcsis, sötét vagy távoli fotókat töltenek fel. Ha pedig ez profilképnek kerül ki, sokkal kevesebb eséllyel kattintanak a srácok, hiszen felmerül bennük, hogy talán titkoltok valamit.

Forrás: pexels.com

Tükrös szelfi? Felejtős!

Néhány évvel ezelőtt szinte mindenki tükrös szelfiket készített magáról, és bár akkor ez nagyon menő volt, most már nem az. Kicsit sem. Felejtsétek el a tükröt, és inkább csináljatok szelfit, időzítsétek a kamerát vagy kérjetek meg egy barátnőt. Mindegyik jobb opció.

Ne legyetek túl kihívóak!

Meglehet, hogy egy kihívó fotóval sokkal nagyobb figyelem övez titeket a randiappon, de annyival kevesebben is gondolják komolyan veletek. Egy mély dekoltázs vagy nagyon mini szoknya arra utalhat, hogy könnyebben benne vagytok egy csak szex kapcsolatban, és nem is kerestek elköteleződést.

Legyetek színesek!

Statisztikák alapján azok a nők, akik színes ruhát viselnek a profilképükön, sokkal több és sokkal pozitívabb visszajelzést kapnak. A legnépszerűbb árnyalat a piros, de a kék, zöld, rózsaszín és narancs is sokkal hatásosabb, mint a fekete-fehér színkombináció.

Megnéztük, hogy a Redditen milyen tanácsokat osztogatnak a témával kapcsolatban:

„Egész alakos kép és arckép filter, 3 centi vastag vakolat és pornónapszemüveg nélkül. Az sem árt, ha a képek nem 5 évvel és 30 kilóval ezelőttiek.”

„Látszódjon az arc, ne csak csoportkép legyen, nálam kevésbé meghatározó a testalkat, de azért nem rossz, ha van teljes alakos kép ( nekem is van preferenciám 🤷). Nem hátrány, ha komoly kapcsolat van kiírva, akkor nincs kint mindened, szerintem eléggé üti egymást a két dolog, de lehet nem mindenki gondolja így. Bioban meg nem kell egetrengető dolgokat írni, de nem hátrány, ha azért nem ugyan az tartalmilag, mint a 80% -é ( khmm, szeretek utazni meg a bort…. biztos más is érdekel azért) Ja és ha már match, ne kelljen megszakadni a beszélgetés cipelésében szegény srácnak 🤣 (sajnos rendszeres a dolog, ha meggondoltad magad bontsd a matchet vagy szólj róla, ne csak tőszavakban válaszolj és ghostolj) 🤷”

„Legyen fent egy olyan képed, amire lehet reagálni valamit, így megkönnyítve a beszélgetőpartnernek a kezdeményezést. Ez lehet hobbihoz kapcsolódó, vicces, stb., csak adjon neki valami talajt. Emellett én a nem selfieket preferálom, arcodról mosolygós kép 1-2, egész alakos, valami akció közbeni, és meg is vagy.”

„Szerintem érdemes olyat, ami valamilyen szinten tükrözi a személyiségedet, és lehet rá valamit írni. Pl: szelfi a kedvenc könyveddel a kezedben, vagy ha szereted a fesztivált, valami olyan fotó, amiről kiderül hogy pl. szereted az elefántot/technót, igazából szerintem olyan fotó kell, amihez lehet kapcsolódni, és nem egy jellegtelen tucat fotó. Mindemellett ahogy írták, szerintem mindenképpen kell egy egész alakos fotó is.”

Ajánlott cikkek