Egyéb kategória

Egy lány Tinderen találta meg a tökéletes vesedonort

Ha Tindert használtok, akkor több mint valószínű, hogy a szerelmet keresitek. Az már sokkal kevésbé valószínű, hogy esetleg vesedonorért használjátok a közkedvelt társkereső alkalmazást. Pedig Alana Durannel éppen ez történt. Pont a tökéletes párra talált rá, csak éppen nem a szerelem, hanem az egészség terén.

vous - 2016.06.16.
Egy lány Tinderen találta meg a tökéletes vesedonort

A GoodNewsNetwork értesülései szerint Alana mindössze 12 éves volt, mikor lupust diagnosztizáltak nála. A neve már négy éve volt a transzplantációs listán, ráadásul az esélye annak, hogy megfelelő vesedonort találjanak számára, egy a százezerhez volt. Nem voltak jók a kilátásai, egészen addig, míg egy napon meg nem történt a csoda: megtalálta Lorit, a tökéletes donort, ráadásul egy randiappon, a Tinderen keresztül!

Miután Lori számára is kiderült, hogy megfelelő donor lenne egy beteg lány számára, úgy döntött, hogy videón meséli el, hogyan ismerték meg egymást. A videó első percein azt láthatjuk, ahogy Alana a Lori által küldött ajándékokat bontogatja, de mikor elért a doboz aljáig, meg sem tudott szólalni a meghatódottságtól.

Lori lemásolta azt a képernyőt, amit a Tinderen láthatunk akkor, ha a másik fél tökéletesen illik hozzánk, de az eredeti felirat helyett ezt írta rá:

Találat! Én vagyok a tökéletes donor Alana számára! 

Alatta pedig ott volt a két választható opció: az egyik „Elfogadom a donort”, a másik pedig a „Maradok a várólistán” felirattal volt ellátva. Mind el tudjuk képzelni, hogy Alana melyiket választotta.

Objektum doboz

A videó alatti kommentekben a lányok tudatták a látogatókkal, hogy a műtét rendben lezajlott, mindketten egészségesek és jól érzik magukat. Ezen kívül pedig egy életre tartó barátságra tettek szert – mindezt egy alkalmazásnak köszönhetően.

Ki gondolta volna, hogy a Tinder akár életeket is menthet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.