Egyéb kategória

Egy lány Tinderen találta meg a tökéletes vesedonort

Ha Tindert használtok, akkor több mint valószínű, hogy a szerelmet keresitek. Az már sokkal kevésbé valószínű, hogy esetleg vesedonorért használjátok a közkedvelt társkereső alkalmazást. Pedig Alana Durannel éppen ez történt. Pont a tökéletes párra talált rá, csak éppen nem a szerelem, hanem az egészség terén.

vous - 2016.06.16.
Egy lány Tinderen találta meg a tökéletes vesedonort

A GoodNewsNetwork értesülései szerint Alana mindössze 12 éves volt, mikor lupust diagnosztizáltak nála. A neve már négy éve volt a transzplantációs listán, ráadásul az esélye annak, hogy megfelelő vesedonort találjanak számára, egy a százezerhez volt. Nem voltak jók a kilátásai, egészen addig, míg egy napon meg nem történt a csoda: megtalálta Lorit, a tökéletes donort, ráadásul egy randiappon, a Tinderen keresztül!

Miután Lori számára is kiderült, hogy megfelelő donor lenne egy beteg lány számára, úgy döntött, hogy videón meséli el, hogyan ismerték meg egymást. A videó első percein azt láthatjuk, ahogy Alana a Lori által küldött ajándékokat bontogatja, de mikor elért a doboz aljáig, meg sem tudott szólalni a meghatódottságtól.

Lori lemásolta azt a képernyőt, amit a Tinderen láthatunk akkor, ha a másik fél tökéletesen illik hozzánk, de az eredeti felirat helyett ezt írta rá:

Találat! Én vagyok a tökéletes donor Alana számára! 

Alatta pedig ott volt a két választható opció: az egyik „Elfogadom a donort”, a másik pedig a „Maradok a várólistán” felirattal volt ellátva. Mind el tudjuk képzelni, hogy Alana melyiket választotta.

Objektum doboz

A videó alatti kommentekben a lányok tudatták a látogatókkal, hogy a műtét rendben lezajlott, mindketten egészségesek és jól érzik magukat. Ezen kívül pedig egy életre tartó barátságra tettek szert – mindezt egy alkalmazásnak köszönhetően.

Ki gondolta volna, hogy a Tinder akár életeket is menthet?

Ajánlott cikkek