Egyéb kategória

A franciák bevezették az alkoholtilalmat az Eb-n

Az idei foci-Eb kezd egy olyan útra terelődni, ami nem teljesen a sportról és a futballról szól. Mint azt tudjátok, a napokban a focirajongók összecsaptak, és komoly verekedések alakultak ki a táborok között. A francia állam most intézkedéseket hozott, hogy megelőzze a további balhékat.
vous - 2016.06.13.
A franciák bevezették az alkoholtilalmat az Eb-n

Hatalmas álom teljesült idén, hiszen a magyarok is részt vesznek a futball-Európa-bajnokságon 44 év után. Azonban nemcsak a szurkolásról szól a drukkerek élete Franciaországban, az orosz–angol összetűzések nagy port kavartak. Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter kérte, hogy a meccsek előtti napokon tiltsák be az alkoholos italok vásárlását és fogyasztását – írja a 444.

A belügyminiszter szerint elfogadhatatlan mind a társadalom, mind a focirajongók számára is ez a viselkedés. A tilalmat közterületekre és boltokra is kiterjesztik. Az oroszok randalírozása miatt pedig az UEFA vizsgálatot indított. Ha pedig az angol vagy az orosz csapat ismét balhézik, akkor a kizárás veszélye is fennáll. Reméljük, hogy nem a drukkerek minősíthetetlen magatartása miatt kell egy csapatnak kiesnie, és a továbbiakban békésen fogják buzdítani a csapatokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.