Egyéb kategória

A franciák bevezették az alkoholtilalmat az Eb-n

Az idei foci-Eb kezd egy olyan útra terelődni, ami nem teljesen a sportról és a futballról szól. Mint azt tudjátok, a napokban a focirajongók összecsaptak, és komoly verekedések alakultak ki a táborok között. A francia állam most intézkedéseket hozott, hogy megelőzze a további balhékat.
vous - 2016.06.13.
A franciák bevezették az alkoholtilalmat az Eb-n

Hatalmas álom teljesült idén, hiszen a magyarok is részt vesznek a futball-Európa-bajnokságon 44 év után. Azonban nemcsak a szurkolásról szól a drukkerek élete Franciaországban, az orosz–angol összetűzések nagy port kavartak. Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter kérte, hogy a meccsek előtti napokon tiltsák be az alkoholos italok vásárlását és fogyasztását – írja a 444.

A belügyminiszter szerint elfogadhatatlan mind a társadalom, mind a focirajongók számára is ez a viselkedés. A tilalmat közterületekre és boltokra is kiterjesztik. Az oroszok randalírozása miatt pedig az UEFA vizsgálatot indított. Ha pedig az angol vagy az orosz csapat ismét balhézik, akkor a kizárás veszélye is fennáll. Reméljük, hogy nem a drukkerek minősíthetetlen magatartása miatt kell egy csapatnak kiesnie, és a továbbiakban békésen fogják buzdítani a csapatokat.

Ajánlott cikkek