Egyéb kategória

Hódítanak a pörgős szoknyák – Legyetek olyanok, mint Audrey Hepburn!

Itt a nyár, és ha itt van, akkor itt az ideje virgácsot villantani. Csak mert. Mert szexi, és mert annyira habkönnyű érzés, ahogy lengeti a szél a szoknyát, ráadásul nem tapad a bőrhöz és igazi szabadságérzetet ad.
vous - 2016.06.12.
Hódítanak a pörgős szoknyák – Legyetek olyanok, mint Audrey Hepburn!

A jelenlegi kedvenceim a deréktól induló, térd alá érő, ráncolt darabok, melyekből egyre többet lehet felfedezni a boltokban is. Most éppen epekedve várom, hogy egy ilyen szoknyát meghozzon nekem a postás, szerelem volt első látásra, és nem tervezek egyhamar szakítani ezzel a nagy szerelemmel. Ha csak egy kicsit is kedvelitek a pin upos stílust, akkor ezt a szoknyát is imádni fogjátok!

Az eredeti darabok ugyan egyszerűek, letisztultak, és nem utolsósorban pörgősek, de idővel a divat megbolondította ezeket a fazonokat is, és hatalmas mintákkal dobták fel őket.

Nem tudjátok, milyen szoknyát válasszatok?

Semmi pánik! Ez nem új keletű probléma, a csajos vásárlások kezdetén minden nő belefutott abba a hibába, hogy a saját testalkatának nem megfelelő szoknyát vett magának. Cséfalvay Fanny, a VOUS grafikusa azonban készített nektek egy szuper grafikát, ami segít megtalálni az IGAZIT.

A 18 szoknyatípust megtaláljátok itt!

Miért pont ez a fazon?

Mivel széles a csípőm, így ez a szabás jótékonyan elfedi, amit el kell, és amit a legjobban csípek benne, hogy rövid pólókkal is fel lehet venni. Lányok, ha még nincs ilyenetek, akkor egyet mindenképpen szerezzetek be nyárra!

#springsummer2016 #tulipflipshirt #boxpleatskirt #jsprjensen

Jesper Jensen (@jsprjensen) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.