Egyéb kategória

Hódítanak a pörgős szoknyák – Legyetek olyanok, mint Audrey Hepburn!

Itt a nyár, és ha itt van, akkor itt az ideje virgácsot villantani. Csak mert. Mert szexi, és mert annyira habkönnyű érzés, ahogy lengeti a szél a szoknyát, ráadásul nem tapad a bőrhöz és igazi szabadságérzetet ad.
vous - 2016.06.12.
Hódítanak a pörgős szoknyák – Legyetek olyanok, mint Audrey Hepburn!

A jelenlegi kedvenceim a deréktól induló, térd alá érő, ráncolt darabok, melyekből egyre többet lehet felfedezni a boltokban is. Most éppen epekedve várom, hogy egy ilyen szoknyát meghozzon nekem a postás, szerelem volt első látásra, és nem tervezek egyhamar szakítani ezzel a nagy szerelemmel. Ha csak egy kicsit is kedvelitek a pin upos stílust, akkor ezt a szoknyát is imádni fogjátok!

Az eredeti darabok ugyan egyszerűek, letisztultak, és nem utolsósorban pörgősek, de idővel a divat megbolondította ezeket a fazonokat is, és hatalmas mintákkal dobták fel őket.

Nem tudjátok, milyen szoknyát válasszatok?

Semmi pánik! Ez nem új keletű probléma, a csajos vásárlások kezdetén minden nő belefutott abba a hibába, hogy a saját testalkatának nem megfelelő szoknyát vett magának. Cséfalvay Fanny, a VOUS grafikusa azonban készített nektek egy szuper grafikát, ami segít megtalálni az IGAZIT.

A 18 szoknyatípust megtaláljátok itt!

Miért pont ez a fazon?

Mivel széles a csípőm, így ez a szabás jótékonyan elfedi, amit el kell, és amit a legjobban csípek benne, hogy rövid pólókkal is fel lehet venni. Lányok, ha még nincs ilyenetek, akkor egyet mindenképpen szerezzetek be nyárra!

#springsummer2016 #tulipflipshirt #boxpleatskirt #jsprjensen

Jesper Jensen (@jsprjensen) által közzétett fénykép,