Test

Sakkboksz, extrém vasalás? – sportok, ha unjátok a klasszikusokat

Mindjárt itt van a nyári olimpia, és ilyenkor még annak is megjön a kedve a sportoláshoz, aki egyébként egy gyufaszálat sem tenne keresztbe a mozgásért. Ám miért is ragadnátok le a klasszikus sportok mellett? Próbáljatok ki valami extrémet!

vous - 2016.06.13.
Sakkboksz, extrém vasalás? – sportok, ha unjátok a klasszikusokat

Művészi görkorcsolya

Ha a téli olimpia idején imádjátok nézni a jégen suhanó párokat, gyönyörű piruetteket, erről akkor sem kell lemondanotok, ha nincs jég a közeletekben. Kapjatok magatokra görkorcsolyát, és suhanjatok keréken. Nem csalás, nem ámítás, ez a sport tényleg létezik!

Feleségcipelés

Bizony, ebből is rendeznek versenyt, ilyenkor a pasik a nyakukba kapják a feleségeiket, és viszik, rohannak velük a célba szárazföldön, vízen át. Én tuti nem vállalnám be, csupa kék-zöld folt lennék a végére, de ha ti izgalomba jöttetek ennek hírére, akkor már csak a pasitokat kell rábeszélnetek.

Sakkboksz

Igen, ez pont az, aminek hangzik. Sakkoztok és bokszoltok felváltva, úgyhogy ez a sport annak való, aki szellemileg és fizikailag szeretne egyszerre felfrissülni, illetve kipróbálni magát. A mi Nórink ugyan még nem sakkbokszolt, de a női bokszot kipróbálta, és be is számolt róla nektek!

Párnacsata

New Yorkban és Montrealban ez közkedvelt sport, és ez nem éppen az a csajos, pizsipartis verzió, hanem kőkemény harc. A párnacsata és a birkózás elegye ez a sport, cseppet sem barátságos, és itt bizony repülnek a tollak…

Forrás:
wikipedia

Extrém vasalás

Erre lehet, hogy megéri rászoktatnotok a pasitokat, ugyanis az a lényege, hogy a lehető legelképesztőbb helyekre kell vinniük a vasalót és a vasalódeszkát, majd ott vasalgatni egyet. A helyszín lehet barlang, a busz teteje, de még sziklamászás közben is kivitelezhető a dolog – ha elég extrémek vagytok. Viszont ha utáltok vasalni, adunk egy tippet, hogyan tüntessétek el a ráncokat a ruháitokból vasalás nélkül.

Ti kipróbálnátok valamelyiket?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.