Test

Sakkboksz, extrém vasalás? – sportok, ha unjátok a klasszikusokat

Mindjárt itt van a nyári olimpia, és ilyenkor még annak is megjön a kedve a sportoláshoz, aki egyébként egy gyufaszálat sem tenne keresztbe a mozgásért. Ám miért is ragadnátok le a klasszikus sportok mellett? Próbáljatok ki valami extrémet!

vous - 2016.06.13.
Sakkboksz, extrém vasalás? – sportok, ha unjátok a klasszikusokat

Művészi görkorcsolya

Ha a téli olimpia idején imádjátok nézni a jégen suhanó párokat, gyönyörű piruetteket, erről akkor sem kell lemondanotok, ha nincs jég a közeletekben. Kapjatok magatokra görkorcsolyát, és suhanjatok keréken. Nem csalás, nem ámítás, ez a sport tényleg létezik!

Feleségcipelés

Bizony, ebből is rendeznek versenyt, ilyenkor a pasik a nyakukba kapják a feleségeiket, és viszik, rohannak velük a célba szárazföldön, vízen át. Én tuti nem vállalnám be, csupa kék-zöld folt lennék a végére, de ha ti izgalomba jöttetek ennek hírére, akkor már csak a pasitokat kell rábeszélnetek.

Sakkboksz

Igen, ez pont az, aminek hangzik. Sakkoztok és bokszoltok felváltva, úgyhogy ez a sport annak való, aki szellemileg és fizikailag szeretne egyszerre felfrissülni, illetve kipróbálni magát. A mi Nórink ugyan még nem sakkbokszolt, de a női bokszot kipróbálta, és be is számolt róla nektek!

Párnacsata

New Yorkban és Montrealban ez közkedvelt sport, és ez nem éppen az a csajos, pizsipartis verzió, hanem kőkemény harc. A párnacsata és a birkózás elegye ez a sport, cseppet sem barátságos, és itt bizony repülnek a tollak…

Forrás:
wikipedia

Extrém vasalás

Erre lehet, hogy megéri rászoktatnotok a pasitokat, ugyanis az a lényege, hogy a lehető legelképesztőbb helyekre kell vinniük a vasalót és a vasalódeszkát, majd ott vasalgatni egyet. A helyszín lehet barlang, a busz teteje, de még sziklamászás közben is kivitelezhető a dolog – ha elég extrémek vagytok. Viszont ha utáltok vasalni, adunk egy tippet, hogyan tüntessétek el a ráncokat a ruháitokból vasalás nélkül.

Ti kipróbálnátok valamelyiket?

Ajánlott cikkek