Egyéb kategória

Romantikus tündérfonatok, amiket könnyen elkészíthettek

A hajfonatok nemcsak gyönyörűek, de praktikusak is, sőt, ezen a nyáron is nagyon trendik. Most olyan romantikus fonatokat hoztunk nektek, melyekkel igazi tündérkirálylányok lehettek.
vous - 2016.06.08.
Romantikus tündérfonatok, amiket könnyen elkészíthettek

A fonás az egyik nagy kedvencünk. Hogy miért? Mert jól néz ki, divatos, és ráadásul nagyon praktikus, ha épp nem frissen mosott a hajunk. A segítségével pár perc alatt szuper frizurát készíthettek magatoknak, amivel garantáltan a hajatokra vonzzátok a figyelmet. Most olyan romantikus tündérfonatokat gyűjtöttem nektek össze, melyek könnyen elkészíthetők, mégis különlegesek. Próbáljátok ki őket!

Tündéri lófarok fonatokkal

Vízesés-fonat

Gyönyörű fonatkorona

Tündérhaj: csavartfonás

Mesés fonathajpánt

Ide kattintva szuperkönnyű fonásokat találtok, amiket a rövid hajú csajok is elkészíthetnek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.