Egyéb kategória

Emma Watson alig várja, hogy lássa Noma Dumezwenit Hermione szerepében

Ha azt mondják, Hermione, biztos vagyok benne, hogy nektek is Emma Watson arca ugrik be először. A színésznő azonban most azt mondja, alig várja, hogy lássa Noma Dumezwenit a felnőtt Hermione Granger szerepében. Viszont nem minden rajongó ért egyet vele...
vous - 2016.06.02.
Emma Watson alig várja, hogy lássa Noma Dumezwenit Hermione szerepében

A rajongók ugyanis aggódnak amiatt, hogy a 45 éves színésznő, aki a felnőtt Hermionét alakítja majd, nem hasonlít eléggé a karakterhez. Több rajongó is megjegyezte, hogy zavarja a nagy eltérés a két színésznő között, sőt, többen nyíltan rasszista megjegyzéseket is tettek. Mindezt annak ellenére, hogy Hemione bőrszínéről nem írtak a könyvben – írja a Daily Mail.

Amikor annak idején a könyv karakteréhez kerestek színészeket, Hermione karakteréhez a kikötés annyi volt, hogy rakoncátlan fürtjei legyenek, parancsolgató természete és barna szemei. Ezeknek pedig tökéletesen megfelel Noma Dumezweni. Ezt pedig Emma Watson is így gondolja, a Twitteren ugyanis közzétett egy bejegyzést, miszerint alig várja, hogy láthassa a színésznőt Hermione szerepében.

Forrás:
Twitter/ Emma Watson

Ide kattintva pedig megnézhetitek, hogy néz ki a felnőtt Harry Potter!

Ajánlott cikkek