Egyéb kategória

Létezik az elképzelhetetlen: 10 étel, ami csökkenti az étvágyat

Mint tudjuk, az étvágy egyrészt fizikai, másrészt lelki jelenség. Amikor egy étel nemcsak szuperül néz ki, de az illata is remek, önkéntelenül is megéhezünk, hiába ettünk előtte bármit. Az egészséges étvágy jó dolog, de az abnormálisból baj lehet.
vous - 2016.05.31.
Létezik az elképzelhetetlen: 10 étel, ami csökkenti az étvágyat

Az étvágyunk megnőhet az egészségtelen életmódból kifolyólag, de a hangulatváltozásoknak, depressziónak, unalomnak, a stressznek, a szorongásnak és még számtalan érzelmi tényezőnek köszönhetően is. Ezek mellett pedig a premenstruációs szindróma, a bulimia, a pajzsmirigy-túlműködés, a cukorbetegség és a terhesség is okozhat étvágynövekedést.

A cikk itt még nem ér véget! Ha kíváncsiak vagytok étvágycsökkentő praktikákra, kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
pexels.com
Címkék: #cookta #étvágy
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!