Egyéb kategória

Harry herceg a nap legviccesebb trollja

Nektek van már közös szelfitek valamilyen hírességgel? Ha van, biztosan sokat kellett várakozni az illetőre, hogy „modellt álljon” nektek. Van azonban, akinek semmilyen erőfeszítést nem kell tennie, hiszen véletlenül „megbombázzák” a fotóját. Most éppen Harry herceg volt vicces kedvében.
vous - 2016.05.30.
Harry herceg a nap legviccesebb trollja

Amikor visszanézitek a bulizós képeiteket biztos találok közöttük fotóbomba áldozataivá vált darabokat is. Nagyon vicces és ugyanakkor idegesítő is tud lenni, amikor egy komoly, profilképgyanús képeteken valaki vicces fejet vág. Abban talán egyetértünk, hogy Harry hercegnek mi is megbocsájtanánk ezt a bakit.

Az America’s Next Topmodell című műsorban szereplő vitiligós modell, Winnie Harlow egy szelfit készített ügynökével, amikor a mögöttük ülő Harry megbombázta a fotójukat egy vicces grimasszal.

Később Vilmos is felbukkant a szelfi hátterében.

„Büszke vagyok rád, Bocikám!”

Amikor először láttam Adrienn fotóit, az első gondolatom az volt: gyönyörű! Aztán elkezdtem töprengeni, és millió kérdés pergett le hirtelen az agyamban. Vajon ő is szépnek látja magát? Hogyan nőhetett fel a fürkésző tekintetek kereszttüzében? Vajon megbarátkozott már a foltjaival? Egyáltalán el tudja fogadni teljes mértékben a testi hibáit? Interjúnkat a vitiligós magyar modellel, Széles Adrienn-nel ITT elolvashatjátok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.