Egyéb kategória

Kiderült, melyik filter hozza a legtöbb lájkot

Az Instagram-filter olyan, mint a varázspálca: csak feltesztek egy szűrőt, és a hajatok színe máris szebb, a szemetek csillog, és a bőrötök simábbnak tűnik, mint a babapopsi. Nem is csoda, hogy rengeteg időt töltünk azzal, hogy kiválasszuk a legtökéletesebbet az aktuális képhez. Most azonban kiderült, melyik filter használatával zsebelhetitek be a legtöbb lájkot!
vous - 2015.09.18.
Kiderült, melyik filter hozza a legtöbb lájkot

A kutatók 7,6 millió Instagram-fotót elemeztek, hogy megtudják, mennyire számít az, hogy az emberek különböző filtereket használnak a képekhez. Az eredmény nem lett meglepő: mindenki imádja a szűrőket – írja a huffingtonpost.co.uk. A felhasználók 21%-kal nagyobb valószínűséggel néznek meg egy filteres képet, mint egy simát, valamint 45%-kal nagyobb valószínűséggel írnak hozzá kommentet.

Forrás:
pixabay.com

Sőt, választ kaptunk a legfontosabb kérdésre: melyik szűrő hozza a legtöbb lájkot?

Kiderült, hogy a Mayfair, a Valencia, a Hefe, a Nashville és az Aden a legnagyobb kedvenc, a Hudson és a Clarendon pedig általában nem túl jó választás.

Nektek melyik a kedvenc filteretek?

Címkék: #Instagram #szelfi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.