Egyéb kategória

Csak okosan az alkohollal, ha szép bőrt szeretnétek!

Egy átbulizott éjszaka és az alkoholfogyasztás megviseli az egész szervezeteteket. A legszembetűnőbbek mégis a bőrötökön hagyott jelek, hiszen az egész testeteket az fedi be.
vous - 2016.05.29.
Csak okosan az alkohollal, ha szép bőrt szeretnétek!

A bőrötökön bizony meglátszik minden, amit esztek és isztok. Nemcsak az olajos magvak és a fűszeres ételek fogyasztása okozhat látható problémákat, hanem az alkohol is. Bepirosodik a bőrötök, a pórusaitok kitágulnak, ráncok keletkeznek a szem alatt, kiszárad a bőrötök – írja az Allwomenstalk.

Ha ezeket tapasztaljátok magatokon, akkor kövessétek a következő lépéseket!

Szünet

Legalább négy napig ne fogyasszatok alkoholtartalmú italokat. Ennek minden héten így kellene lennie, és egymást követő napokon ne igyatok alkoholt.

Forrás:
pixabay.com

Cukor

Ha már alkoholizáltok, legyen minél tisztább az italotok. Ne legyen benne semmiféle hozzáadott cukrot tartalmazó üdítő.

Forrás:
pixabay.com

Bor

Ha borozgatós estét terveztetek, akkor a fehér helyett inkább a vörösbor mellett döntsetek. Sok antioxidánst és magnéziumot tartalmaz, így sokkal kevésbé káros, mint a fehérbor.

Hidratáltság

A legtöbb jel, ami kialakul a bőrötökön, a bőr szárazsága miatt van. Ezért minden alkoholos ital után igyatok egy pohár vizet, így megelőzhetitek a kiszáradást. Arról nem beszélve, hogy a másnap is elviselhetőbb lesz.

Forrás:
pixabay.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.