Egyéb kategória

Apró trükk, ami leszámol az állott nasikkal!

Biztos ti is ismeritek annak a csipsznek vagy pattogatott kukoricának az állott ízét, ami már napok óta ott van a konyhában, mert elsőre nem ettétek meg mind. Most hoztam nektek egy egyszerű, de annál nagyszerűbb trükköt, ami után már sosem kell éreznetek ezt az ízt!
vous - 2016.05.28.
Apró trükk, ami leszámol az állott nasikkal!

Mostantól nem kell állott csipszeket ennetek, és ehhez csak egy apró trükkre van szükségetek! Nem, nem arra, hogy azonnal befaljátok mind! Miután megnézitek a Little Things videóját, bizonyára azt fogjátok gondolni, hogy annyira magától értetődő dologról van szó, hogy szinte hihetetlen, hogy nem jutott eszetekbe előbb. Ha van otthon üres frissítőkendős dobozotok, még könnyebb dolgotok van! Figyeljétek a trükköt, és tanuljatok!

Tehát mindössze ennyit kell tennetek:

  • Keressetek egy üres törlőkendős zacskót.
  • Szedjétek le róla a közepén található műanyag nyílást, amin keresztül a kendőkhöz hozzáférhettek.
  • Helyezzétek rá a nasis zacskó közepére, ragasszátok oda, majd egy sniccerrel vágjátok körbe a zacskó azon részét, ami a műanyag közé került.
  • Máris kész a zárható nasis zacskó, aminek a tartalma így soha nem szárad ki!

Jó étvágyat a nasihoz!

Címkék: #friss #nasi #trükk
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.