Egyéb kategória

Dobjatok el mindent! A világ legcukibb balerinája egy cica

Úgy néz ki, hogy egy macskában is több hajlékonyság és ritmusérzék van, mint bennem. Nem is bánom, legalább van miben gyönyörködni. Lessétek meg ti is a világ egyetlen cicáját, aki tutira balett-táncosnak született.
vous - 2016.05.27.
Dobjatok el mindent! A világ legcukibb balerinája egy cica

Nemrég volt egy cica, Kevin, aki folyton csodálkozó szemeivel azonnal rabul ejtett minket. Ha nem emlékeznétek Emcsinek erre a cikkére, itt olvashatjátok el. Na de most kicsit mással készültem!

Hölgyeim és uraim, bemutatnám a japán cicát, Mirukót, aki a közelmúltban eléggé felkavarta a közösségi oldalak állóvizét. Ez a cica nem egy szokásos macsek, hisz érdekes testtartása miatt úgy tud pózolni, amit még egy valódi balerina is megirigyelne. Miruko nyilván nem marad órákig ezekben a pozíciókban, hanem szemfüles gazdája kapja le gyorsan a fényképezőjével. Szerintem zseniális a balettozó cica, csak ámulok és bámulok!

Nézzétek meg ti is!

Nekem kell egy ilyen táncoló cica, nektek hogy tetszik?

Címkék: #balerina #cica #fotók
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.