Egyéb kategória

Gwen Stefani egy magyar divattervező kabátjában tündökölt

Gwen Stefani is beáll a sorba, már ami Abodi Dóra vásárlóit illeti. A divatdiktátor szerepében is gyakran tündöklő popdíva ugyanis az egyik leghíresebb magyar tervező kabátját választotta, méghozzá Justin Timberlake klipjéhez.
vous - 2016.05.25.
Gwen Stefani egy magyar divattervező kabátjában tündökölt

Justin Timberlake legújabb számának klipje, a Can’t Stop the Feeling igencsak a szívünkhöz nőtt. Na, nemcsak a szuper szereplők és a fülbemászó dallam miatt, de amiatt is, mert egy igen fontos szereplő magyar tervezésű kabátot visel benne.

Bizony! A Gwen Stefanin látható tollas, színes kabát ugyanis Abodi Dóra legújabb kollekciójából van. A sikeres tervező kabátját egyébként nem először látjuk viszont Hollywoodban. Olyan nevek viseltek már Abodi ruhákat, mint például Madonna, Lana del Rey vagy épp Tyra Banks.

Íme, a kabát, amit érdemes ismerni!

A photo posted by ABODI (@doraabodi) on

Így mutat a bőrdzseki, ha épp nem világhírű énekesnőn van

A photo posted by ABODI (@doraabodi) on

A klip már egyébként több mint 33 millió emberhez eljutott. Le ne maradjatok róla!

Egyébként nem ez az első, hogy magyar tervezőre figyelnek fel Hollywood kedvencei. A legsikeresebb hazai tervezőink ruháit többször is viszontláthattuk már vörös szőnyeges eseményeken, klipekben és tévéműsorokban is.

Ashley Tisdale – USE Unused ruha

Charlize Theron – Nanushka télikabát

Forrás:
AFP

Klaudia Ruth-Kiraly – Reka Vago táska, EVE by Eva Remenyi ékszer

Forrás:
AFP

Lady Gaga – Pécsi Kesztyű

Forrás:
Facebook/Eve by Eva Remenyi

Forrás:
Youtube
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!