Egyéb kategória

Havas Jon divatot teremtett: így utánozzák a frizuráját a pasik

Úgy látszik, hogy a Trónok harca sorozat híres karakterének, Havas Jonnak sikerült divatot teremtenie a férfiak körében. Főleg a haja ihlette meg a pasikat.
vous - 2016.05.23.
Havas Jon divatot teremtett: így utánozzák a frizuráját a pasik

Lányok, azt hiszem, megvan, milyen trend fogja ledönteni a pasikontyot a trónról, melyet valószínűleg kedvencünk, Havas Jon indított el. Nem másról beszélünk, mint a nők körében közkedvelt tartós hullámról, vagyis a dauerről. De képzeljétek el ezúttal a fiúkon! A Mashable oldalán olvashatjuk, hogy a legtöbb férfinek magabiztosságot ad.

Úgy tűnik, hogy a borbélyok újra aranykorukat fogják élni, köszönhetően az új Havas John-hajtrendnek.

Itt láthattok néhány példát, hogy mutat a fiúkon a daueres haj:

Nektek hogy tetszik ez az új őrület?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.