Egyéb kategória

Katalin hercegné triplázott, és káprázatosan festett tengerészszettjében

Katalin hercegné ízlésében sohasem csalódhatunk. Teljesen mindegy, hogy egy teljesen új outfitben látható, vagy már olyan ruhában jelenik meg egy jelentős eseményen, melyet már korábban is viselt, a lényeg, hogy mindig csodás. Ezúttal sem történt másként.
vous - 2016.05.20.
Katalin hercegné triplázott, és káprázatosan festett tengerészszettjében

Korábban kinyitottuk nektek Katalin hercegné kincsekkel teli dobozát, utána pedig elárultuk, mennyi mindent tanultunk Vilmos herceggel való kapcsolatukból. Most pedig egy tengerész stílusú összeállítását hoztam el nektek, tőle.

A hercegné pénteken érkezett meg Portsmouthba, Sir Ben Ainslie vitorlásbajnok eseményére, hogy megnézze, hogy a fiatalokat még inkább ösztönözze a sportolásra. Katalin egy tengerész stílusú összeállítást választott: egy 800 fontos blúzban és egy 580 fontos, Alexander McQueen által tervezett ceruzaszoknyában jelent meg. A kettő értéke közel 600 000 forintra tehető – írja a Daily Mail.

A hercegné már korábban is viselte ugyanezt a szettet, először akkor, amikor Vilmos herceggel Birminghambe látogattak a nyári zavargások miatt. Másodszor pedig 2014 júniusában láthattuk, amikor a Bletchley Parkban járt, ahol nagymamája egykor kódfejtő volt.

Nekem nagyon imponál, hogy egy-egy szettjét több alkalomra felveszi, főleg, ha ilyen szupercsinos így is, úgy is.

Íme Katalin tengerész stílusú összeállítása:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!