Egyéb kategória

Így befolyásolja a viselkedéseteket az arcformátok

Talán mégis megítélhetitek azt a könyvet a borítója alapján? Egy friss kutatás szerint ugyanis az arcunk formája a viselkedésünkre is hatással van. Olvassátok el a cikket, és nyomás tükörbe nézni!
vous - 2016.05.19.
Így befolyásolja a viselkedéseteket az arcformátok

Az első benyomás nagyon fontos, egy pillanat alatt eldöntjük az illetőről, hogy megbízható, domináns vagy vonzó-e. A York Egyetem kutatói összefüggést fedeztek fel az arc részletei, arányai és a viselkedés között. Ez persze korántsem egyszerű, sok más mellett bejön a képbe rögtön, hogy a saját külsőtök észlelése is formálja a személyiségeteket. Mégis izgalmas, hogy mit mondhat rólatok az arcotok!

Ha az arcotok formája…

Kerek: érzelmesek és érzékenyek vagytok.

Háromszög alakú: kreatívak és temperamentumosok vagytok.

Négyzet alakú: szellemesek vagytok és elemző alkatok.

Ovális: módszeresek és atletikusak vagytok.

Azt is tudni szeretnétek, hogy mit jelent a homlokotok mérete, a szemöldökötök formája, a szemetek és az orrotok mérete? Akkor kattintsatok IDE a cikk folytatásához!

Forrás:
iStock

JOY & VOUS

A JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek